Aktivér advarsler i dit VPN-produkt for at få notifikationer om kompromitterede netværksforbindelser

Funktionen Aktivér advarsler i dit Norton PN-produkt giver dig en advarsel, når du opretter forbindelse til et usikkert hotspot. Denne indstilling er som standard aktiveret. Hvis du vil slå advarsler fra, kan du gøre det på siden Wi-fi-sikkerhed.

Funktionen Aktivér advarsler er kun tilgængelig for brugere af Norton Secure VPN (version 3.x og ældre) på Android og iOS.

Find dit versionsnummer

For at se versionsnummeret for dit Norton VPN-produkt skal du gøre følgende:

Android

Åbn Norton, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om

iOS

Åbn Norton, og tryk på ikonet Menuikonet > Om

Aktivér advarsler på Android og iOS

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Wi-fi-indstillinger nederst på skærmen.

3. På siden Wi-fi-sikkerhed skal du flytte skyderen for Aktivér advarsler for at aktivere eller deaktivere advarsler.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Har du brug for mere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122896
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 09/07/2024