Ofte stillede spørgsmål: Norton VPN-produkter

Norton VPN-produkter hjælper med at holde dig sikker, mens du surfer på internettet. De forhindrer, at dine onlineaktiviteter kan spores af tredjepartstrackere, herunder internetudbydere, eller de websteder, du besøger. De hjælper også med at blokere annoncesporing ved at opsnappe cookies og fjerne oplysninger, der kan bruges til at identificere dig.

Systemkrav

Fås til Windows-pc, Mac-computere, iOS- og Android-enheder.
De kan bruges på et angivet antal enheder – med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Windows

Operativsystem
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)

• Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

RAM

• Windows 11/10: 2 GB

• Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)

Plads på harddisken

• 150 MB ledig plads på harddisken

Mac

Operativsystem

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere

• Mac-computer med Intel® Core™ 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor)

Hardware
  • 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

Android

Operativsystem

• Android med 8.0 eller nyere

Krav til enheden

• Kræver, at Google Play-appen er installeret

• 100 MB ledig plads

iOS

Operativsystem

• iPhone- og iPad-enheder med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

Krav til enheden

• 100 MB ledig plads

Hvordan hjælper Norton VPN-produktet med at beskytte mit onlineprivatliv?

Hvis du bruger et offentligt wi-fi-netværk, kan dine onlineaktiviteter overvåges. Cyberkriminelle kan stjæle personlige oplysninger såsom brugernavne, adgangskoder og kontonumre. Flere oplysninger

Norton VPN skjuler alle dine onlineaktiviteter, når du går på internettet. Derfor kan du få vist programmerne på samme måde, som når du er hjemme.
De hjælper også med at beskytte de data, du sender og modtager, når du bruger offentlig wi-fi, på følgende måder:

• Tilføjer kryptering på bankniveau

• Giver dig mulighed for at surfe anonymt på internettet, så dine personlige oplysninger er beskyttede. Læs mere.

• Vi sporer, logfører eller gemmer ikke dine browseraktiviteter. Læs mere.

• Tilbyder kundesupport i verdensklasse fra Norton, som er førende inden for cybersikkerhed.

Hvor er IP-adresserne for Norton VPN-produkter placeret?

Servernes IP-adresser er placeret i forskellige lande, herunder USA, Storbritannien, Singapore og Brasilien, og er optimeret til at sikre den bedst mulige oplevelse, når du surfer på internettet.

Hvilke oplysninger kan internetudbyderen og webstederne se, når jeg bruger et Norton VPN-produkt?

Når du bruger Norton VPN-produkter, krypteres dataene, så internetudbyderen kun kan se den mængde trafik, som passerer gennem serverne, og ikke de krypterede data.

Hvis du ikke bruger et Norton VPN-produkt, kan internetudbyderen se, hvilke websteder du er inde på, dine onlineaktiviteter, chats og alle de filer, du downloader eller uploader. De websteder, du går ind på, kan også registrere, hvilken webbrowser, du bruger, enhedens operativsystem samt din placering.

Funktioner i Nortons VPN-produkter

Blokering af annoncesporing

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at oprette målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen Blokering af annoncesporing beskytter dig og blokerer målrettede reklamer.

Hvis du vil bruge Blokering af annoncesporing, skal du gøre et af følgende, afhængigt af din enhed:

Windows

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Åbn Norton-appen, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i Norton Secure VPN-appen, og klik på Blokering af annoncesporing.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du flytte Bloker annoncesporing-skyderen for at aktivere annoncesporing.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du i venstre rude klikke på Blokering af annoncesporing.

3. I vinduet Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er slået til.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter klikke på Blokering af annoncesporing.

2. Klik på fanen Blokering af annoncesporing, og flyt Bloker annoncesporing-skyderen for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Blokering af annoncesporing.

5. På fanen Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er slået til.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn dit Norton VPN-produkt.

2. I kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af siden.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er tændt.

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. Klik på Blokering af annoncesporing i venstre side af Norton Secure VPN-appen.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du flytte Bloker annoncesporing-skyderen til den ene eller anden side for at aktivere eller blokere annoncesporing.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du i venstre rude klikke på Blokering af annoncesporing.

3. I vinduet Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er slået til.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på rullelistepilen ud for Secure VPN og derefter Åbn.

2. Klik på fanen Blokering af annoncesporing, og flyt Bloker annoncesporing-skyderen for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv, under Secure VPN skal du klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Blokering af annoncesporing.

5. På fanen Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er slået til.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af siden.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing, når VPN er tændt.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Indstillinger > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Annoncesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Annoncesporing skal du flytte Bloker annoncesporing for at aktivere eller deaktivere annoncesporing-skyderen.

Blokering af annoncesporing fungerer kun, når VPN er aktiveret.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. På skærmen VPN-konfiguration skal du trykke på Blokering af annoncesporing.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing. skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Menu i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv og derefter trykke på Blokering af annoncesporing.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

iOS

Åbn dit Norton-program, og gå til Menu > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Reklamesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Annoncesporing skal du skubbe skyderen Bloker annoncesporing for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Tryk på Blokering af annoncesporing på skærmen VPN-konfiguration.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing. skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

Norton 360 (version 2.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Privatliv og derefter på den højre pil ud for VPN.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du flytte Bloker annoncesporing-skyderen for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Kill Switch

Kill Switch afbryder din enheds forbindelse til internettet, hvis din VPN-forbindelse bliver afbrudt. Dette hjælper med at skjule din IP-adresse (som kan bruges til at identificere din placering og dine onlineaktiviteter) og andre personlige oplysninger, hvis din VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Hvis du vil aktivere Kill Switch på din enhed, skal du gøre et af følgende, afhængigt af dit operativsystem:

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i appen.

3. På fanen Generelt skal du ud for Kill Switch flytte skydeknappen for at aktivere funktionen.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN vælge Aktivér.

2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch i vinduet Indstillinger for at aktivere funktionen.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af siden.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Indstillinger.

5. I vinduet Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under Oversigt klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

Mac OS 12 eller ældre

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på Netværk i det pop op-vindue, der vises, i venstre side af skærmen.

3. Klik på Nortoni vinduet Netværk under Andre tjenester.

4. I Norton-vinduet skal du skifte til Opret forbindelse on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på Anvend.

Mac OS 13

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på VPN i vinduet Systemindstillinger i venstre side af skærmen.

3. I vinduet VPN skal du ud for Norton klikke på ikonet Sample alt text.

4. I den pop op-meddelelse, der vises i højre rude, skal du skifte mellem Connect on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på OK.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN vælge Aktivér.

2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch i vinduet Indstillinger for at aktivere funktionen.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen VPN-indstillinger.

5. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under Oversigt klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Indstillinger > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.
  2. Tryk på menuikonet i venstre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen ved siden af Kill Switch for at aktivere funktionen.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Gå til startskærmen, og start Norton 360-appen.

2. Tryk på menuikonet i venstre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv.

4. På skærmen Privatliv skal du ud for Kill Switch flytte skyderen for at aktivere funktionen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. På skærmen Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Kill Switch.

Wi-fi-sikkerhed

Wi-fi-sikkerhed i Norton Secure VPN scanner det trådløse netværk, som din enhed er tilsluttet for at registrere almindelige netværkstrusler såsom man-in-the-middle-angreb. Denne funktion er kun tilgængelig på Android- og iOS-platforme.

Du skal give VPN adgang til din enheds placering for at kunne scanne dit wi-fi-netværk. Vi gemmer ikke dine placeringsoplysninger og bruger dem ikke til at spore dig.

Split Tunneling

Funktionen Split Tunneling giver dig mulighed for sikkert at styre og kryptere dit valg af apps ved at vælge den trafik, du vil undtage fra VPN-forbindelsen.

Afhængigt af din enhed, skal du vælge et af følgende for at få adgang til Split Tunnel-funktionen.

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i Norton Secure VPN-appen, og klik på Split tunnel.

3. På siden Split Tunnel skal du flytte skyderen for at aktivere Undtag apps fra Secure VPN-trafik.

4. Klik på Tilføj et program.

I vinduet Tilføj et andet program skal du vælge det program, du vil undtage fra den Secure VPN-trafik, og klikke på Åbn.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I afsnittet Oversigt skal du klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Aktivér VPN-split tunneling.

4. Klik på Administrer programmer under Split Tunneling for at undtage programmer fra VPN-trafik.

På skærmen, der vises, skal du klikke på Tilføj program og vælge det program, du vil undtage fra VPN-trafikken, og derefter klikke på Åbn.

5. Klik på Gem.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du ud for Split Tunnel klikke på ikonet >.

3. I vinduet Split Tunnel skal du flytte skyderen for at aktivere funktionen.

I afsnittet App ekskluderet, skal du klikke på Tilføj og vælge det program, du vil ekskludere fra Secure VPN-trafikken.

4. I den advarselsmeddelelse, som du modtager, skal du klikke på OK.

De nyligt valgte programmer undtages fra din VPN-trafik, næste gang du slår VPN til.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af siden.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Indstillinger.

5. På fanen Indstillinger skal du flytte skyderen til Aktivér VPN split tunneling.

6. Klik på Administrer programmer under Split Tunneling for at undtage programmer fra VPN-trafik.

På skærmen, der vises, skal du klikke på Tilføj program og vælge det program, du vil undtage fra VPN-trafikken, og derefter klikke på Åbn.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. På startskærmen skal du klikke på Indstillinger i venstre side af siden.

3. På skærmen Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen til Aktivér VPN split tunneling.

4. Klik på Administrer apps for at udelukke apps fra at bruge Secure VPN.

5. På skærmen, der dukker op, skal du klikke på Tilføj applikation og følge anvisningerne på skærmen for at udelukke en app.

På siden Udeluk bestemte apps fra VPN skal du klikke på Fjern ud for den app, der skal fjernes fra listen.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Indstillinger > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

Deaktiver og genaktiver Secure VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.
  1. Start Secure VPN.

2. Tryk på Menu i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Split Tunneling.

4. Hvis du vil undtage et program, skal du trykke på Undtag programmer under Split Tunneling.

På skærmen Undtag programmer skal du trykke på det program, du vil undtage fra Secure VPN-trafik.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360-appen.

2. Tryk på menuikonet i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. Tryk på Privatliv på skærmen Indstillinger.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på Split Tunneling og flytte skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil undtage et program under Split Tunneling, skal du under Undtag specifikke programmer fra at bruge VPN-forbindelsen trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil undtage.

6. Deaktiver og genaktiver Secure VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på VPN-indstillinger.

3. På skærmen VPN-indstillinger skal du trykke på Split Tunneling.

4. På skærmen Split Tunneling skal du flytte skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil undtage et program under Split Tunneling, skal du under Undtag specifikke programmer fra at bruge VPN-forbindelsen trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil undtage.

Deaktiver og genaktiver VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.

Brug af P2P med Norton VPN

Når du bruger P2P til at downloade, kan følsomme oplysninger, f.eks. din placering og IP-adresse, blive lækket eller stjålet af cyberkriminelle. Norton Secure VPN forbinder dig til et område, hvor du nemt kan bruge P2P uden at kompromittere dine data.

Hvis Norton Secure VPN registrerer en aktivitet med P2P, bliver du bedt om at skifte til et område, hvor du kan bruge torrents.

Hvis du vil oprette forbindelse til et område, der er optimeret til P2P med VPN, skal du vælge en af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. I kontrolpanelet, under VPN-område skal du klikke på Vælg område automatisk.

3. På skærmen VPN-område skal du i rullelisten vælge Torrent-optimeret område.

Norton Secure VPN (version 24.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

3. I vinduet Skift VPN-placering skal du i rullelisten klikke på P2P-optimeret område.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. På skærmen VPN-område skal du i rullelisten vælge Torrent-optimeret område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. I vinduet Skift VPN-placering skal du i rullelisten klikke på Optimeret til P2P-filoverførsler.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på rullemenuen ud for landenavnet.

3. I vinduet Skift VPN-placering skal du vælge Peer-to-peer (P2P).

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I kontrolpanelet, under VPN-område skal du klikke på Vælg område automatisk.

3. På skærmen VPN-område skal du i rullelisten vælge Torrent-optimeret område.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Start Norton Secure VPN-appen.

2. I kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

3. I vinduet Skift VPN-placering skal du i rullelisten klikke på P2P-optimeret område.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn Norton 360-appen.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. I vinduet VPN-område skal du i rullelisten vælge Torrent-optimeret område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. I vinduet Skift VPN-placering skal du i rullelisten klikke på Optimeret til P2P-filoverførsler.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på rullemenuen ud for landenavnet.

3. I vinduet Skift VPN-placering skal du vælge Peer-to-peer (P2P).

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Indstillinger > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Åbn Secure VPN-appen.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. Tryk på Torrent-optimeret område på skærmen Område.

Norton Secure VPN opretter forbindelse til en region, hvor du kan bruge torrents fra din Android-enhed.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Privatliv nederst på skærmen.

3. På skærmen Privatliv skal du trykke på VPN.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering og derefter trykke på Optimeret til P2P-filoverførsler.

5. På skærmen Hurtigste placering skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. På startskærmen skal du trykke på rullemenuen ud for landenavnet.

3. Tryk på Peer-to-peer (P2P) på skærmen Skift VPN-lokation.

Auto-forbind VPN

Funktionen Auto-forbind VPN genopretter forbindelsen automatisk, når Norton Secure VPN-forbindelsen afbrydes.

Start ved opstart

Funktionen Start ved opstart indlæser Norton Secure VPN-tjenesten, når systemet starter.

Du skal oprette forbindelse manuelt til Norton Secure VPN efter start af appen, hvis funktionen til automatisk at oprette forbindelse er deaktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122849
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 08/07/2024