Konfigurer indstillingerne for dit VPN-produkt på mobilenheder

Derfor har du brug for et VPN-produkt

Når du bruger en trådløs forbindelse, kan internetudbyderen og webstederne se følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du kan være sårbar over for hackere, som er ude på at overvåge og stjæle dine data og dine personlige oplysninger. Norton VPN opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer dine følsomme data. Det lader dig bruge offentlig wi-fi på en mere sikker måde.

Skift det geografiske område i VPN

Norton VPN vælger som standard automatisk den optimale regionale dataserver på baggrund af din placering. Du kan ændre den valgte placering manuelt i indstillingerne for placering. Afhængigt af dit operativsystem skal du vælge en af følgende:

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. På skærmen Område skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. På skærmen for Norton Secure VPN skal du trykke på rullemenuen ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Hurtigste placering skal du vælge det ønskede geografiske område på rullemenuen.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Indstillinger nederst på skærmen.

3. På skærmen Privatliv skal du trykke på VPN.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering.

5. På skærmen Hurtigste placering skal du vælge det ønskede geografiske område på rullemenuen.

iOS

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. På skærmen Område skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

Norton 360 (version 2.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. På Norton Secure VPN-kontrolpanelet skal du trykke på rullemenuen ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Skift din placering skal du vælge det ønskede geografiske område på rullemenuen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Norton Secure VPN-kontrolpanelet skal du trykke på rullemenuen ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Skift din placering skal du vælge det ønskede geografiske område på rullemenuen.

Aktivér eller deaktiver advarsler

VPN-produktet viser dig en advarsel, hver gang du opretter forbindelse til et usikkert netværk. Hvis du ikke ønsker at blive underrettet, kan du dog deaktivere advarslerne ved hjælp af funktionen Beskyttelse af netværk. Følg nedenstående trin for at aktivere eller deaktivere advarsler.

Aktivering og deaktivering af advarsler

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Wi-fi-indstillinger nederst på skærmen.

3. Flyt Aktivér advarsler for at aktivere eller deaktivere Aktivér advarsler.

Knappen aktivér advarsler er nedtonet, når du er tilsluttet et sikkert netværk.

Blokering af annoncesporing på Android eller iOS

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at oprette målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen Bloker annoncesporing i dit VPN-produkt hjælper med at blokere for annoncørers sporingsteknologier, så du reducerer antallet af målrettede annoncer. Afhængigt af dit operativsystem skal du vælge en af følgende:

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Annoncesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

Blokering af annoncesporing fungerer kun, når VPN er aktiveret.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. På skærmen VPN-konfiguration skal du trykke på Blokering af annoncesporing.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing. skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Menu i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv og derefter Blokering af annoncesporing.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

iOS

For at se versionsnummeret for dit Norton-produkt skal du åbne Norton og trykke på ikonet Menu > Om.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Annoncesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Annoncesporing skal du flytte Bloker annoncesporing for at aktivere annoncesporing.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. På skærmen VPN-konfiguration skal du trykke på Blokering af annoncesporing.

4. På skærmen Blokering af annoncesporing. skal du flytte skyderen for at aktivere Bloker annoncesporing.

Norton 360 (version 2.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Privatliv og derefter på den højre pil ud for VPN.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du flytte skyderen Bloker annoncesporing for at aktivere annoncesporing.

Aktivér Split Tunneling på Android

Funktionen Split Tunneling i dit Norton VPN-produkt lader dig styre dit valg af programmer og krypterer dem ved at vælge den trafik, du ønsker skal ekskluderes fra VPN. For at bruge funktionen Split Tunneling på din Android-enhed skal du gøre følgende:

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN.

2. Tryk på Menu i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På siden Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Split Tunneling.

4. Hvis du vil udelukke et program skal du trykke på Udeluk programmer under Split Tunneling.

På siden Udeluk programmer skal du vælge det program, du vil udelukke fra Norton Secure VPN-trafik.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på VPN-indstillinger.

3. På siden VPN-indstillinger skal du trykke på Split Tunneling.

4. På siden Split Tunneling skal du flytte skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil udelukke et program under Split Tunneling, skal du under Udeluk specifikke programmer fra at bruge VPN trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil udelukke.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Menuikonet i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på Split Tunneling og rykke skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil udelukke et program under Split Tunneling, skal du under Udeluk specifikke programmer fra at bruge VPN trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil udelukke.

Opsig dit abonnement, eller stop automatisk fornyelse

Abonnementer købt i appen på Google Play Store, Apple App Store eller Microsoft Store

Hvis du har tegnet abonnement via et køb i appen, kan du kun administrere og ændre dine abonnementsindstillinger fra Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store.

Hvis du afinstallerer Norton-programmet fra din enhed, opsiger du ikke automatisk dit abonnement, og det forhindrer heller ikke, at dit abonnement fornyes automatisk. Du skal ændre dine abonnementsindstillinger i den respektive butik.

Norton VPN-prøveversion

Prøveversionen af Norton VPN fra Apple App Store eller Google Play Store kræver en betalingsmetode og aktivering af et årligt betalt abonnement gennem et køb i appen. Et gebyr for det årlige betalte abonnement påbegyndes ved afslutningen af din prøveperiode.

For at annullere prøveperioden, inden der opkræves gebyr, skal du opsige abonnementet, inden prøveperioden udløber. Hvis dit årlige betalte abonnement allerede er startet og er blevet debiteret, skal du opsige abonnementet via den respektive butik (Apple App Store eller Google Play Store).

Opsig dit Norton-abonnement

For at opsige dit Norton-abonnement, som du har købt ved køb i appen, kan du se følgende supportartikler:

Abonnementer købt hos en forhandler eller i Norton Online Store

Hvis du vil forhindre, at dit abonnement fornyes automatisk, kan du se Stop dit Norton-abonnement fra automatisk fornyelse for at ændre dine indstillinger for fornyelse på din kontoside. Du skal gøre det før næste faktureringsdato, og det tager typisk et par timer fra din anmodning, før ændringen træder i kraft. Du kan også opsige dit abonnement og anmode om tilbagebetaling i henhold til vores Annullerings- og refusionspolitik. Hvis du vil vide mere om dine rettigheder til opsigelse og refundering af kontrakten og om undtagelser, kan du se vores Annullerings- og refusionspolitik.

Vores fortrolighedserklæring

Vi respekterer dit privatliv og lægger vægt på beskyttelse af dine personlige data. Du kan få flere oplysninger på https://www.nortonlifelock.com/privacy/gps-english.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131611646
Operativsystem Android;iOS
Sidst ændret: 15/07/2024