Funktioner i Norton VPN-produkter

Norton VPN krypterer din internetforbindelse på offentlige hotspots for at hjælpe med at beskytte dine private data såsom adgangskoder, når du bruger din computer, Mac-computer eller mobilenhed.

Med VPN kan du forvandle ethvert offentligt hotspot til et virtuelt privat netværk, som beskytter dine personlige data og gør det umuligt at spore din placering.

Herunder beskrives de vigtigste funktioner og fordele ved brug af Norton VPN-produkter:

Vigtigste funktioner og fordele

• Giver adgang til dine yndlingsapps og dit yndlingsindhold, når du er hjemme eller på farten

• Krypterer dine data via et virtuelt privat netværk uden logføring, og der bliver ikke registreret eller gemt nogen oplysninger om dine browsingaktiviteter

• Blokering af annoncesporing hjælper med at blokere annoncørernes sporingsteknologier for at reducere antallet af målrettede annoncer, der følger dig rundt på nettet.

• Kill Switch til Windows, Android og Mac: hjælper dig med automatisk at frakoble din enhed fra internettet, hvis VPN-forbindelsen afbrydes, så din IP-adresse og din onlineaktivitet ikke ved et uheld eksponeres.

• Wi-fi-sikkerhed på Android og iOS-platforme scanner det trådløse netværk, som din enhed er tilsluttet, for at registrere almindelige netværkstrusler såsom MITM-angreb (man-in-the-middle)

• Split Tunneling til Windows og Android: lader dig vælge, hvilket indhold der skal køres gennem VPN'en, mens du giver direkte internetadgang til andet mindre følsomt indhold – alt sammen på samme tid.

• Peer-to-peer-optimering (P2P) til Windows, Android og Mac: Hjælper dig med nemt at oprette forbindelse til andre for at overføre filer med et enkelt klik.

• Auto-forbind: Lader dig slå dit VPN til automatisk, når du opretter forbindelse til et offentligt netværk, så dine data er mere sikre og fortrolige.

• Start ved opstart: Indlæser VPN-tjenesterne, når systemet starter.

• Aktivér advarsler på Android og iOS: Giver dig besked, når du opretter forbindelse til et usikkert eller kompromitteret netværk.

• Malwarebeskyttelse* giver realtidsbeskyttelse mod malware, phishing, ransomware og andre trusler, uanset om du bruger dine enheder online eller offline, og overvåger og blokerer farlige websteder for at holde dig sikker online.

• Privacy Monitor** scanner websteder med personregistre for at se, om dine personlige oplysninger er blevet lækket. Det giver dig også mulighed for at vælge hvert af disse websteder fra for at få mere privatliv.

• Dark Web Monitoring* giver dig besked, når dine personlige oplysninger bliver fundet på det mørke internet og hjælper dig med at holde dine konti sikre og forhindre dem i at blive udnyttet.

• Adgangskodestyring* gør det muligt for dig at oprette, gemme og styre adgangskoder, kreditkortoplysninger samt andre onlineoplysninger i din egen private, digitale boks.

*Kun tilgængelig for brugere af Norton Ultra VPN og Norton Ultra VPN Plus.

Dark Web Monitoring er ikke tilgængelig i alle lande. Overvågede oplysninger varierer afhængigt af bopælslandet og det valgte abonnement. Som standard overvåges din mailadresse, og det begynder med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, der skal overvåges.

**Kun tilgængelig for brugere af Norton Ultra VPN Plus.

Funktionen Privacy Monitor er kun tilgængelig til brug i USA og Canada.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117552006
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 08/07/2024