Aktivér Split Tunneling i dit Norton VPN-produkt for at styre din trafik

Funktionen Split Tunneling i dit VPN-produkt lader dig udelukke nogle af dine programmer fra VPN-kanalen, mens andre programmer får direkte internetadgang.

Funktionen Split Tunneling er kun tilgængelig for brugere af Windows og Android.

Afhængigt af din enhed skal du vælge et af følgende for at få adgang til Split Tunneling.

Windows

For at se versionsnummeret for dit Norton-produkt skal du åbne Norton og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i Norton Secure VPN-appen, og klik på Split Tunneling.

3. På siden Split Tunneling skal du flytte skyderen for at aktivere Udeluk apps fra Secure VPN-trafik.

4. Klik på Tilføj et program.

I vinduet Tilføj et andet program skal du vælge det program, du vil udelukke fra VPN-trafikken, og klikke på Åbn.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. I afsnittet Oversigt skal du klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Split Tunneling.

4. Klik på Administrer programmer under Split Tunneling for at udelukke programmer fra VPN-trafik.

I vinduet, der vises, skal du klikke på Tilføj program, vælge det program, du vil udelukke fra VPN-trafikken, og derefter klikke på Åbn.

5. Klik på Gem.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn din Norton 360-app.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på rullelistepilen ud for Secure VPN og derefter klikke på Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du ud for Split Tunnel klikke på >.

3. I vinduet Split Tunnel skal du flytte skyderen for at aktivere funktionen.

I afsnittet App ekskluderet, skal du klikke på Tilføj og vælge det program, du vil ekskludere fra Secure VPN-trafikken.

4. I den advarselsmeddelelse, som du modtager, skal du klikke på OK.

De nyligt valgte programmer vil blive udelukket fra din VPN-trafik, næste gang du slår VPN til.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360 på din computer.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Indstillinger.

5. På fanen Indstillinger skal du flytte skyderen til Aktivér Split Tunneling.

6. Klik på Administrer programmer under Split Tunneling for at udelukke programmer fra VPN-trafik.

I vinduet, der vises, skal du klikke på Tilføj program og vælge det program, du vil udelukke fra VPN-trafikken, og derefter klikke på Åbn.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen til Aktivér VPN split tunneling.

4. Klik på Administrer programmer for at udelukke programmer fra at bruge VPN.

5. I vinduet, der vises, skal du klikke på Tilføj program og følge anvisningerne på skærmen for at udelukke et program.

På siden Udeluk bestemte apps fra VPN skal du klikke på Fjern ud for den app, der skal fjernes fra listen.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN.

2. Tryk på Menu i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På siden Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Split Tunneling.

4. Hvis du vil udelukke et program skal du trykke på Udeluk programmer under Split Tunneling.

På siden Udeluk programmer skal du vælge det program, du vil udelukke fra VPN-trafik.

Deaktiver og genaktiver Norton Secure VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på VPN-indstillinger.

3. På siden VPN-indstillinger skal du trykke på Split Tunneling.

4. På siden Split Tunneling skal du flytte skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil udelukke et program under Split Tunneling, skal du under Udeluk specifikke programmer fra at bruge VPN trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil udelukke.

Deaktiver og genaktiver VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Menu i øverste højre hjørne af skærmen og derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på Split Tunneling og rykke skyderen for at aktivere funktionen.

5. Hvis du vil udelukke et program under Split Tunneling, skal du under Udeluk specifikke programmer fra at bruge VPN trykke på afkrydsningsfeltet ud for det program, du gerne vil udelukke.

6. Deaktiver og genaktiver Norton Secure VPN for at anvende de ændringer, der er foretaget for Split Tunneling.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137513095
Operativsystem Android;Windows