Hold min boks åben i Norton Password Manager-udvidelsen

Norton Password Manager-browserudvidelsen giver dig mulighed for at holde boksen ulåst i 7 dage. Bemærk, at vi er nødt til at gemme de nøgler, der genereres fra dine boksadgangskoder, i udvidelsen for at holde din boks ulåst. Sørg derfor for, at din computer er beskyttet mod uautoriseret adgang med en stærk adgangskode eller biometrisk autentificering.

Du kan miste dine personlige oplysninger i Norton Password Manager-udvidelsen, hvis din computer ikke er beskyttet.

Denne funktion er kun tilgængelig i Google Chrome-browseren i Windows.

Følg nedenstående anvisninger for at holde din boks åben i din Norton Password Manager-udvidelse.

1. Åbn Google Chrome.

2. Klik på ikonet for Norton Password Manager-udvidelsen øverst til højre i webbrowseren.

3. Klik på Lås boksen op i vinduet Boksen er ulåst.

Skriv din adgangskode til boksen på skærmen Lås boksen op, og klik derefter på Lås op.

4. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn webapp, når du bliver bedt om det.

5. Klik på Indstillinger i vinduet Password Manager.

6. Flyt i vinduet Indstillinger under Boksindstillinger skyderen til Hold min boks ulåst i 7 dage.

7. Klik på OK i den boks, der vises.

Du skal aktivere indstillingen Hold min boks ulåst i 7 dage efter 7 dage for at holde boksen ulåst.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20240626130302180
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/07/2024