Meddelelsen "Den aktuelle version kræver macOS 13.0 eller nyere" ved installation af Norton AntiTrack

Mailbeskyttelsesfunktionen i Norton AntiTrack-produktet understøttes kun i macOS 13.x eller nyere. Problemet kan løses ved at opdatere macOS til version 13.x eller nyere. Mailbeskyttelsesfunktionen skulle gerne virke derefter. Du kan kontrollere versionen af macOS på din Mac-computer ved at klikke på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne og derefter klikke på Om denne Mac.

Se oplysninger om opdatering af din macOS til den nyeste version i Apple Support-artiklen .

Ansvarsfraskrivelse: Vi er ikke ansvarlige for pålideligheden af data, udtalelser, råd eller erklæringer fra tredjepartswebsteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det nemmere for dig. Inkluderingen af sådanne link betyder ikke, at vi støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne websteder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20240402032744544
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 08/05/2024