Download og installer dit Norton VPN-produkt

Du kan downloade og installere Norton VPN på din Mac- eller Windows-computer via din Norton-konto. På en Android- eller iOS-enhed skal du gå til Google Play Store eller Apple App Store for at downloade appen.

Afhængigt af dit operativsystem skal du vælge en af følgende:

Jeg har en Windows- eller Mac-enhed

1. Gå ind på my.Norton.com, og klik på Log ind.

2. På siden Mit Norton skal du under VPN-produktnavnet klikke på Download.

3. Åbn den fil, du har downloadet, og gør et af følgende:

• Windows: Installer softwaren ved at følge anvisningerne på skærmen

• Mac: Træk produktikonet over i mappen Programmer

4. Start VPN-appen.

Hvis du har en Mac-computer, skal du angive administratoradgangskoden, når VPN-produktet startes.

5. Log ind på dit VPN-produkt med din Norton-konto.

6. I vinduet Mit Norton skal du ud for produktnavnet klikke på Slå til.

7. I vinduet, der vises, skal du rykke skyderen for VPN over til TIL.

Jeg har en Android- eller iOS-enhed

1. Benyt en af følgende muligheder:

• Åbn Play Store på din Android-enhed.

• Åbn App Store på din iOS-enhed.

2. Skriv Norton VPN-produktnavnet i søgefeltet, og vælg programmet i resultaterne.

3. Benyt en af følgende muligheder:

• På Android skal du på skærmen med programoplysninger trykke på Installer og derefter på Accepter og download.

• På iOS skal du trykke på HENT og derefter Installer.

4. Hvis pop op-vinduet Vil gerne tilføje VPN-konfigurationer vises, skal du klikke på Tillad.

5. Åbn programmet, og tryk på Jeg har allerede et abonnement.

I pop op vinduetHar du en Norton-konto, skal du trykke påJa.

6. Indtast dine legitimationsoplysninger, og log ind på din konto.

7. I din VPN-app skal du trykke på Slå VPN til for at aktivere dit VPN-produkt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122884
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 08/07/2024