Suspension af Norton-tjenester på grund af omfattende VPN-brug

Dit Norton-abonnement er blevet suspenderet på grund af overdreven brug af VPN. Vores system har opdaget, at dit forbrug enten har overskredet vores standardgrænser for båndbredde eller har haft en negativ indvirkning på netværkets generelle tilstand. Bemærk, at denne suspension er i overensstemmelse med vores vilkår for brug, som giver os mulighed for at suspendere eller begrænse brugen, når sådanne grænser overskrides. Denne foranstaltning er designet til at opretholde tjenestens kvalitet for alle brugere.

Kontakt os direkte, hvis du ønsker at tilføje yderligere oplysninger om din brug af VPN. Vi vil gerne gennemgå situationen og diskutere de nødvendige skridt for at genoprette dit abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20241010124716461
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 21/10/2024