Sende fejlfindingslogfiler for Norton-produkter med Norton supportværktøj

Norton supportværktøj tjekker for almindelige problemer i dit Norton-produkt og hjælper Norton-teamet med at fejlfinde dem. Værktøjet genererer en supportfil, der samler fejlfindingslogfiler og nedbrudsrapporter fra dit Norton-produkt, og sender den automatisk til Norton.

Følg instruktionerne nedenfor for at bruge Nortons supportværktøj og rapportere et problem til Norton.

TRIN 1

Åbn Nortons supportværktøj

1. Download Nortons supportværktøj.

2. Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte Nortons supportværktøj.

3. Klik på Ja i vinduet Kontrol af brugerkonti.

TRIN 2

Send logfiler ved hjælp af Nortons supportværktøj

1. I vinduet Norton supportværktøj skal du klikke på Næste.

2. Indtast følgende oplysninger:

• Den mailadresse, der er knyttet til din Norton-konto.

• Billetnummer (hvis du har fået et).

3. I feltet Detaljer om dit problem skal du indtaste en beskrivelse af problemet.

For effektiv fejlfinding anbefaler vi, at du inkluderer følgende oplysninger:

• Din Windows-version.

• Mærket og modellen på din pc og dit grafikkort.

• Sådan reproducerer du problemet.

• Eventuelle fejlmeddelelser vises.

• Eventuelle forskelle i din pc efter problemet.

4. Hvis du har vedhæftede filer, der kan hjælpe, skal du klikke på Tilføj filer og tilføje de vedhæftede filer.

Du kan også bruge indstillingen Tilføj screenshots til at tage et skærmbillede af problemet.

5. Klik på Indstillinger, vælg Alle oplysninger, og klik på OK.

6. Klik på Generer, og vent på, at Norton supportværktøj er færdig med at generere supportfilen.

7. Noter fil-id'et, og klik på Afslut.

Hvis din upload mislykkes, kan du bruge Send fil til at sende filen igen.

For at hjælpe med fejlfinding af dit problem skal du nævne fil-ID'et, når du kontakter Norton Medlemsservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230412143930979
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 31/10/2023