Opdater dine hardwaredrivere til den nyeste version med Norton Driver Updater

Instruktionerne i denne artikel hjælper dig med at bruge Norton Driver Updater til at scanne din computer for forældede drivere og opdatere dem til den nyeste tilgængelige version.

Din computer skal være forbundet til internettet, for at Norton Driver Updater kan opdatere dine drivere.

Som standard scanner Norton Driver Updater din computer for at identificere de forældede drivere kort efter installationen. Du kan dog følge instruktionerne nedenfor for manuelt at køre en scanning for at identificere og opdatere de forældede drivere.

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Scan Drivers eller Scan again.

3. Vent, til Norton Driver Updater er færdig med at scanne.

Når scanningen er færdig, viser Norton Driver Updater alle drivere og deres status.

• Forældet: Lister de forældede drivere.

• Opdateret: Viser de drivere, der er i den nyeste version.

• Ignoreret og sprunget over: Viser de drivere, som du har udelukket fra at blive scannet eller opdateret af Norton Driver Updater. For at opdatere en driver, der er sprunget over eller ignoreret, skal du vælge driveren og klikke på Stop ignoring eller Stop skipping.

For hver driver kan du se det seneste versionsnummer og udgivelsesdatoen.

4. Gør ét af følgende:

• For at opdatere alle de anførte forældede drivere skal du klikke på Update all.

• Hvis du vil opdatere bestemte drivere, skal du vælge driverne på listen og derefter klikke på Update selected.

• For at opdatere hver enkelt forældet driver skal du klikke på pilen (>) ved siden af den forældet driver for at se detaljerne og derefter klikke på Update.

5. Vent på, at Norton Driver Updater opdaterer dine drivere. Det kan tage lidt tid.

Vigtigt: Du må ikke slukke for computeren eller afbryde internetforbindelsen, mens Norton Driver Updater opdaterer dine drivere.

Nogle drivere kan kræve en genstart af systemet for at fuldføre opdateringen. Hvis du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Restart.

6. Når alle drivere er opdateret, skal du klikke på Done.

I nogle tilfælde kan Norton Driver Updater muligvis ikke opdatere en driver. I sådanne tilfælde kan du prøve at opdatere den forældede driver igen efter et stykke tid. Du kan klikke på Continue og afslutte opdateringen af de resterende forældede drivere eller klikke på Close, hvis der ikke er nogen forældede drivere at opdatere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230522171259324