Meddelelse om ophør af support til Norton-apps i Android 8.x og 9.x

I løbet af næste måneder vil enheder med Android 8.x og 9.x ophøre med at modtage nye produkt-, tjeneste- eller sikkerhedsopdateringer til følgende Norton-apps:

• Norton 360-appen eller Norton Mobile Security
  • Norton Secure VPN
  • Norton Clean
  • Norton Family

Du kan fortsætte med at bruge Norton-apps på enheder med Android 8.x eller 9.x. Du kan dog ikke opdatere Norton-apps til nye versioner, der indeholder produkt- og tjenesteopdateringer og sikkerhedsrettelser.

For at få den bedste produkt- og tjenesteoplevelse anbefaler vi, at du opdaterer dit Android-operativsystem til version til 10.x eller nyere. Android 10.x og nyere indeholder vigtige systemopdateringer, der gør det muligt for os at levere produkter, tjenester og sikkerhedsfunktioner af høj kvalitet til vores brugere.

Følg nedenstående trin for at opdatere Android-operativsystemet på din enhed til den nyeste version:

Trinnene kan variere afhængigt af enheden og enhedsproducent. Du kan læse mere om det i dokumentationen til enheden.

Find Android-version

1. Tryk på ikonet Indstillinger på startskærmen.

2. Tryk på Om telefonen eller Om enheden.

3. Du kan kontrollere, hvilken version af Android der er installeret på din enhed, under Android-version.

Opdater Android-version

1. Tryk på ikonet Indstillinger på startskærmen.

2. Tryk på System og derefter på Softwareopdatering.

3. Hvis der findes en Android-opdatering til din enhed, skal du trykke på Installer for at hente og installere opdateringen.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138227950
Operativsystem Android
Sidst ændret: 16/09/2024