Konfiguration af Norton Secure Safe Email

Norton Safe Email hjælper med at beskytte op til fem af dine mailadresser mod phishing-mails og mails med skadelige vedhæftede filer. Den arbejder i clouden og markerer mails som sikre eller potentielt mistænkelige, før du åbner dem.

Konfiguration af Norton Secure Safe Email

1. Gå ind på my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.

2. Klik i kontrolpanelet på feltet Norton Safe Email.

3. Klik på Tilføj mailkonto.

4. Indtast din mailadresse, og klik på Næste.

Vælg den relevante valgmulighed for at tilføje en mailkonto:

Gmail

1. Klik på Log ind med Google, og log derefter ind på din Gmail-konto.

2. Hvis du vil konfigurere din mailboks til at fungere med Norton Safe Email, skal du sætte flueben i felterne ud for Se og rediger dine mails-markeringer og Læs, skriv og send mails fra din Gmail-konto og derefter klikke på Fortsæt.

3. På bekræftelsesskærmen kan du klikke på Åbn Norton Safe Email.

Outlook

1. Klik på Log ind, og log derefter ind på din Outlook-konto.

• Klik på Ja i tilladelses-pop-op'en, du modtager fra Outlook.

2. På bekræftelsesskærmen kan du klikke på Åbn Norton Safe Email.

IMAP (Internet Message Access Protocol)-mailudbydere

Hvis du vil oprette IMAP-mailkonti har vi flere forskellige muligheder, som tilbydes af forskellige mailudbydere. Du kan se en liste over understøttede mailudbydere i Understøttede mailudbydere, der overvåges af Norton Safe Email.

For enkelte IMAP-mailudbydere kræves en app-specifik adgangskode. Denne kan indstilles fra mailklienten Adgangskoden skal være forskellig fra adgangskoden til din primære mailkonto.

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en adgangskode, kan du klikke på Sådan opretter du app-specifikke adgangskoder på siden.

Sample alt text

For visse IMAP-mailudbydere kræves der ingen app-specifikke adgangskoder. Du kan udfylde formularen med din mailkontoadresse og din adgangskode.

Sample alt text

For visse IMAP-mailudbydere skal du kontrollere indstillingerne i din respektive mailklient.

Sample alt text

For nogle IMAP-mailudbydere skal du konfigurere din mailkonto til at fungere med Norton Safe Email.
Her er en liste over mailudbydere, du kan bruge sammen med Norton Safe Email.

Hvis din mailudbyder ikke er på listen nedenfor, kan du besøge din mailudbyders supportside for at aktivere IMAP.
Mailudbyder Konfiguration Instruktioner
Comcast App-specifik adgangskode Comcast ▸ Sådan kan du konfigurere en Comcast-mailadresse med et mailprogram
GMX Aktivér IMAP GMX ▸ Aktivér eller deaktiver POP3 og IMAP
Mail.ru App-specifik adgangskode Mail.ru ▸ IMAP, SMTP и POP3 Mail.ru
Seznam App-specifik adgangskode Seznam ▸ IMAP, POP3, SMTP
Web.de Aktivér IMAP Web.de ▸ Serverdaten für IMAP und SMTP
Yahoo App-specifik adgangskode Yahoo ▸ Generér og administrer adgangskoder til tredjeparts-apps
Yandex Aktivér IMAP Yandex ▸ Konfiguration af mailklienter på computere

Fjernelse af en mailkonto

Hvis du vil afbryde Norton Safe Email's overvågning af en mailkonto, skal du:

1. Åbne dit Norton Security-kontrolpanel, og vælge Norton Safe Email.

2. Under Beskyttede mailkonti holde markøren over den pågældende mailkonto, og klikke på X-ikonet.

3. Klik på Ja, fjern.

Jeg har brug for mere hjælp

Ret produktfejl med Norton Safe Email

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20231009180506417
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/07/2024