Ret produktfejl med Norton Safe Email

Denne artikel er beregnet til at hjælpe dig med at løse produktfejl, som du kan støde på, når du bruger Norton Safe Email.

Vælg produktfejlen, og følg instruktionerne:

Meddelelse: "Intet abonnement fundet"

Denne fejl vil vise, om du har et aktivt abonnement med Norton Safe Email. Du skal købe et for at sikre dine mails.

Sample alt text

Meddelelse: "Uventet fejl"

Dette er et midlertidigt problem.
Vi anbefaler, at du venter et stykke tid og derefter klikker på Prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du lukke produktet og genstarte det efter et stykke tid.

Sample alt text

Meddelelse: "Vi fik ikke din tilladelse" under konfiguration af din konto

Denne fejl opstår, når den nødvendige tilladelse ikke er givet, når du tilføjer dine mailkonti.
Du skal klikke på Rediger tilladelser og aktivere de sidste to dialogbokse (Se og rediger dine mails og Læs, skriv og send mails fra din Gmail-konto).

Sample alt text

Meddelelse: "Du har allerede tilføjet denne mailadresse"

Denne mailadresse er allerede tilknyttet denne Norton Safe Email-konto. Prøv med en anden mailkonto.

Sample alt text

Meddelelse: "En anden bruger har allerede tilføjet denne mailadresse"

Mailadressen er allerede tilknyttet Norton Safe Email af en anden bruger. Prøv med en anden mailkonto.

Sample alt text

Meddelelse: "Denne mailudbyder understøttes ikke"

Mailudbyderen understøttes ikke. Prøv med en anden understøttet mailudbyder. Læs mere om understøttede mailudbydere i: Understøttede mailudbydere, der overvåges af Norton Safe Email

Sample alt text

Meddelelse: "Gå online for at bruge Norton Safe Email". Kontrollér internetforbindelsen, og prøv igen

Dette er et netværksproblem. Kontrollér internetforbindelsen, og prøv igen.

Sample alt text

Meddelelse: Norton Safe Email-kontrolpanelet viser "Noget gik galt"

På grund af en midlertidig fejl er oplysningerne i kontrolpanelet ikke tilgængelige i øjeblikket. Prøv igen om 24 timer.

Sample alt text

Meddelelse: Norton Safe Email-feltet viser "Problem fundet"

Norton Safe Email-feltet viser et problem, der blev fundet, da der blev foretaget en ændring af adgangskoden på mailudbyderen.

Sådan retter du denne fejl:

• Du skal klikke på Ret nu i feltet Norton Safe Email.

Sample alt text

• Klik under Beskyttede mailkontiTillad adgang og tilføj mailkontoen med den ændrede adgangskode til mailudbyderen.

Sample alt text

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20231107200425286
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 03/07/2024