Skift den geografiske placering i Norton VPN manuelt

Som standard vælger Norton VPN automatisk det optimale regionale datacenter på baggrund af din placering. Du kan ændre den valgte placering manuelt i indstillingerne for placering.

Hvis du vil ændre den geografiske region manuelt, skal du vælge et af følgende, afhængigt af operativsystemet:

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I vinduet VPN-område skal du klikke i rullelisten for at åbne vinduet for VPN-område.

3. Vælg det geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering ud for Hurtigste forbindelse.

3. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet Skift VPN-placering.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du vælge det ønskede geografiske område i rullelisten.

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I vinduet VPN-område skal du klikke i rullelisten for at åbne vinduet for VPN-område.

3. Vælg det geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering du for Hurtigste forbindelse.

3. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn Norton 360.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet Skift VPN-placering.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke i rullelisten og vælge det ønskede geografiske område.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Indstillinger > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. På skærmen Område skal du vælge det ønskede geografiske område fra listen.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. Tryk på Privatliv nederst på skærmen.

3. På skærmen Privatliv skal du trykke på VPN.

4. På skærmen Privatliv skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering.

5. På skærmen Hurtigste placering skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. På skærmen Norton Secure VPN skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Hurtigste placering skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

iOS

Åbn Norton-appen, og tryk på Menu > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Start Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. På skærmen Område skal du vælge det ønskede geografiske område på listen.

Norton 360 (version 2.x og nyere)

1. Start Norton 360.

2. På skærmen Norton Secure VPN skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Skift din placering skal du i rullelisten vælge det ønskede geografiske område.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. På skærmen Norton Secure VPN skal du trykke på rullelisten ud for Hurtigste placering.

3. På skærmen Skift din placering skal du i rullelisten vælge det ønskede geografiske område.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122893
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 16/07/2024