Konfigurer Automatisk forbindelse i Norton VPN-mobilappen

Funktionen Automatisk forbindelse i Norton VPN-appen aktiverer VPN automatisk, når du opretter forbindelse til wi-fi-netværk, der ikke betragtes som pålidelige. Dette giver ekstra sikkerhed og er med til at forhindre, at dine personlige oplysninger bliver stjålet af cyberkriminelle.

For at bruge funktionen Automatisk forbindelse i Norton VPN-appen skal du vælge et af følgende, afhængigt af det produkt, du bruger:

Norton VPN

1. Åbn Norton VPN på din mobil.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af, hvilket operativsystem du bruger.

• Android: Tryk på Automatisk forbindelse på skærmen VPN-indstillinger.

• iOS: Tryk på Slå VPN til automatisk på skærmen Anonymitet.

4. Aktivér Automatisk forbindelse ved at flytte skydeknappen på skærmen Automatisk forbindelse.

5. Klik på Tillad, når du bliver bedt om at bekræfte dit valg.

6. Vælg et af følgende under Opret automatisk VPN-forbindelse, når jeg opretter forbindelse til:

• Usikre wi-fi-netværk

• Wi-fi-netværk

• Et wi-fi- eller mobilnetværk

Norton 360

1. Åbn Norton 360 på din mobil.

2. Tryk på Privatliv i Norton 360.

3. Tryk på VPN på skærmen Privatliv.

4. Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

• Android: Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne på skærmen VPN, og tryk på Automatisk forbindelse.

• iOS: Aktivér Automatisk VPN ved at flytte skydeknappen på skærmen VPN.

5. Aktivér Automatisk forbindelse ved at flytte skydeknappen på skærmen Automatisk forbindelse.

6. Klik på Tillad, når du bliver bedt om at bekræfte dit valg.

7. Vælg et af følgende under Opret automatisk VPN-forbindelse, når jeg opretter forbindelse til:

• Usikre wi-fi-netværk

• Wi-fi-netværk

• Et wi-fi- eller mobilnetværk

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Har du brug for mere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122896