Sådan løser du problemet, hvis Norton Secure VPN ikke vil starte i Windows

Skrivebordsikonet til Norton Secure VPN bruges til at åbne Norton Secure VPN. Gå til trin 1 for at starte Norton Secure VPN-programvinduet.

TRIN 1

Åbn Norton Secure VPN.

Hvis du ikke kan åbne Norton Secure VPN fra ikonet på skrivebordet eller fra startmenuen, kan du starte det via proceslinjen eller meddelelsesområdet. Dobbeltklik på Norton Secure VPN-ikonet nederst til højre for at åbne det.

Hvis du ikke finder Norton Secure VPN-ikonet i systembakken eller meddelelsesområdet, skal du klikke på den lille pil på proceslinjen for at kontrollere, om det er skjult.

I Windows 10 skal du først skifte til skrivebordsfunktion, hvis du er i tablettilstand. Klik på ikonet for Handlingscenter i meddelelsesområdet eller på proceslinjen, og klik så på Skrivebordstilstand.

TRIN 2

Genstart computeren

1. Luk alle programmer, der kører på computeren.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet stadig opstår, skal du fortsætte til trin 3 og afinstallere og geninstallere Norton Secure VPN.

TRIN 3

Afinstallation af Norton Secure VPN

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl
  3. Vælg Norton Secure VPN på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere Norton Secure VPN.

TRIN 4

Installation af Norton Secure VPN

1. Log ind på din -konto.

2. I portalen Mit Norton skal du under Secure VPN klikke på Download.

3. Klik på Acceptér og download, og gem installationsprogrammet.

4. Dobbeltklik på den installationsfil, som du downloadede.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124958209