Fjern konfliktende apps på computeren, før du installerer Norton VPN

Du kan muligvis ikke installere Norton VPN, hvis der er konfliktende apps i dit system. Hvis du vil fortsætte med at installere Norton VPN, skal du afinstallere de konfliktende apps i dit system.

Du vil se vinduet Afinstaller konfliktende apps i dit system, når du forsøger at installere Norton VPN, og visse apps på computeren ikke er kompatible med Norton VPN.

Følg disse trin for at afinstallere konfliktende programmer i dit system:

1. I vinduet Afinstaller konfliktende apps skal du klikke på Afinstaller ud for den konfliktende app.

2. I vinduet Afinstaller eller skift et program skal du vælge det program, der skal afinstalleres.

3. Klik på Afinstaller.

Hvis Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

4. Programmet afinstalleres fra din computer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v2024052320293829
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 09/07/2024