Løs problemet, når Norton VPN ikke kan installeres på computeren

Der kan opstå visse problemer ved installationen af din Norton VPN-app, hvis du allerede har købt og installeret en Norton 360-app på din computer. Følg anvisningerne nedenfor for at løse dette problem:

Trin 1: Afinstaller konfliktende apps

Du vil se vinduet Afinstaller konfliktende apps i systemet, når du forsøger at installere Norton VPN, og visse apps på din computer ikke er kompatible med VPN-produktet.

Følg disse trin for at afinstallere konfliktende programmer i dit system:

1. I vinduet Afinstaller konfliktende apps skal du klikke på Afinstaller ud for den konfliktende app.

2. I vinduet Afinstaller eller skift et program skal du vælge det program, der skal afinstalleres.

3. Klik på Afinstaller.

Hvis Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

4. Programmet afinstalleres fra din computer.

Trin 2: Download dit VPN-produkt

Download Norton VPN fra My Norton-portalen.

Trin 3: Kontakt Norton Kundeservice og support

Kontakt Norton Kundeservice og support for at samle de abonnementer, du har købt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20240523203204438
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 27/08/2024