Gennemse resultaterne af Nortons seneste sikkerhedsscanninger af din enhed eller andre beskyttelsesopdateringer på din pc

Scanningsresultater af Norton-sikkerhed til digitale enheder, beskyttelsesopdateringer og andre job er tilgængelige for dig til gennemgang, så du kan se de sikkerhedshændelser, der blev fundet på din pc.

Gennemse resultaterne af Nortons seneste sikkerhedsscanninger

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

3. I vinduet Sikkerhedshistorik skal du på rullelisten Vis vælge en kategori for at filtrere sikkerhedshændelser efter kategori. Vælg f.eks. Karantæne for kun at få vist sikkerhedshændelser, der er relateret til funktionen Karantæne.

4. Klik på et element for at få vist oplysninger om aktivitet og anbefalet handling.

5. Dobbeltklik på en række, eller vælg Flere valgmuligheder for at åbne vinduerne Sikkerhedshistorik - Avancerede oplysninger eller File Insight.

I vinduerne kan du se flere oplysninger om aktiviteten og om nødvendigt udføre en handling på en sikkerhedshændelse.

6. Hvis du vil rydde listen, skal du klikke på Ryd liste eller Ryd poster.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v12687512