Mainosseurannan eston käyttäminen VPN-tuotteessa kohdennettujen mainosten estämiseksi

Jokaisella mobiililaitteella on yksilöllinen mainostunnus, jota voidaan käyttää esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja ikäsi seuraamiseen. Sovellusten kehittäjät voivat käyttää mainostunnuksia sinulle merkityksellisten kohdennettujen mainosten luomiseen. VPN-tuotteen Mainosseurannan esto -ominaisuus estää mainostajien suorittamaa seurantaa ja vähentää siten kohdennettuja mainoksia.

Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää Mainosseurannan eston laittamista pois päältä, jotta ne toimisivat kunnolla. Jos luotat näihin verkkosivustoihin, voit laittaa Mainosseurannan eston pois päältä.

Laita Mainosseurannan esto päälle laitteella noudattamalla seuraavia laitekohtaisia ohjeita:

Windows

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Mainosseurannan esto.

3. Ota mainosseuranta käyttöön siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Nortonin aloitussivun vasemmasta ruudusta Mainosseurannan esto.

3. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -näytöllä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Mainosseurannan esto.

2. Laita mainosseuranta päälle siirtämällä Mainosseurannan esto -välilehden Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Mainosseurannan esto -välilehti.

5. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -välilehdellä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-tuote.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Käytä liukukytkintä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Mainosseurannan esto -vaihtoehtoa Norton Secure VPN -sovelluksen vasemmasta laidasta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemmasta ruudusta Mainosseurannan esto.

3. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -näytöllä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Avaa.

2. Laita mainosseuranta päälle siirtämällä Mainosseuranta-välilehden Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Mainosseurannan esto -välilehti.

5. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -välilehdellä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Käytä liukukytkintä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Laita mainosseuranta päälle tai pois päältä siirtämällä Mainosseuranta-ruudun Estä mainosseuraimet -kytkintä.

Mainosseurannan esto toimii vain silloin, kun VPN on päällä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Napauta VPN-määritykset -näytöstä Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -näytössä Mainosseurannan esto päälle liukukytkimellä.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Napauta Asetukset-näytöstä Yksityisyys ja Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -ikkunan liukusäätimellä Mainosseurannan esto päälle.

iOS

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja valitse valikkokuvake > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Laita mainosseuranta päälle liu’uttamalla Mainosseuranta-näytöstä Estä mainosseuranta -liukukytkintä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Napauta VPN-määritykset -näytöstä Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -näytössä Mainosseurannan esto päälle liukukytkimellä.

Norton 360 (versio 2.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta Yksityisyys-osiota ja VPN:n vieressä olevaa nuolta oikealle.

3. Laita mainosseuraimet päälle liu’uttamalla Mainosseurannan esto -osiosta Estä mainosseuranta -liukukytkintä.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122899
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 16/07/2024