Ohjelman käyttöasetusten muokkaaminen

Voit muokata seuraavia ohjelman käyttöasetuksia:

• Kirjaamis- ja ilmoitusasetukset

• Erityiskäyttöasetukset

• Ohjelmalle määritetyt oletuskäyttöasetukset

Ohjelman kirjaamis- ja ilmoituskäyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse verkkosijainti Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikossa.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse muokattava ohjelma.

8. Valitse Näytä -ruudusta rivi, jolla on ohjelman nimi, ja osoita sitten Muokkaa.

9. Muokkaa kirjaamisasetuksia Muokkaa ohjelmaa -ikkunassa. Vaihtoehdot ovat:

Ohita yleiset kirjaamisasetukset

Valitse kirjaamisasetukset valitsemalla Ohita yleiset kirjaamisasetukset -valintaneliö.

Kirjaa sallitut saapuvat yhteydet

Asetus tallentaa kaikki sallitut saapuvat yhteydet, jotka käyttävät kyseistä ohjelmaa.

Kirjaa sallitut lähtevät yhteydet

Asetus tallentaa kaikki sallitut lähtevät yhteydet, jotka käyttävät kyseistä ohjelmaa.

Kirjaa estetyt saapuvat yhteydet

Asetus tallentaa kaikki estetyt saapuvat yhteydet, jotka käyttävät kyseistä ohjelmaa.

Kirjaa estetyt lähtevät yhteydet

Asetus tallentaa kaikki estetyt lähtevät yhteydet, jotka käyttävät kyseistä ohjelmaa.

10. Muokkaa ilmoitusasetuksia Muokkaa ohjelmaa -ikkunassa. Vaihtoehdot ovat:

Ohita yleiset ilmoitusasetukset

Valitse ilmoitusasetukset valitsemalla Ohita yleiset ilmoitusasetukset -valintaneliö.

Ilmoita sallituista saapuvista yhteyksistä

Asetus antaa hälytyksen kaikista sallituista saapuvista yhteyksistä, jotka käyttävät ohjelmaa.

Ilmoita sallituista lähtevistä yhteyksistä

Asetus antaa hälytyksen kaikista sallituista lähtevistä yhteyksistä, jotka käyttävät ohjelmaa.

Ilmoita estetyistä saapuvista yhteyksistä

Asetus antaa hälytyksen kaikista estetyistä saapuvista yhteyksistä, jotka käyttävät ohjelmaa.

Ilmoita estetyistä lähtevistä yhteyksistä

Asetus antaa hälytyksen kaikista estetyistä lähtevistä yhteyksistä, jotka käyttävät ohjelmaa.

11. Valitse Tallenna.

Ohjelman erityiskäyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jolle määritettyjä erityiskäyttöasetuksia haluat muokata.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse ohjelma, jonka erityiskäyttöasetuksia haluat muokata.

8. Valitse Näytä -ruudusta rivi, jolla on ohjelman erityiskäyttöasetukset ja osoita sitten Muokkaa.

9. Muokkaa valikkokohdetta Muokkaa osoitetta -ikkunassa.

10. Valitse Tallenna.

Ohjelman oletuskäyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka oletuskäyttöasetuksia haluat muokata.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse Näytä -ruudusta rivi, jolla on ohjelman oletuskäyttöasetukset.

8. Valitse Muokkaa.

9. Valitse aukeavassa ikkunassa yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Salli

Asetus sallii ohjelman verkkoyhteydet.

Estä

Asetus estää ohjelman verkkoyhteydet.

Kysy

Asetus näyttää ilmoitusikkunan.

Voit valita, tuleeko palomuurin sallia vai estää ohjelmaa käyttävät verkkoyhteydet.

10. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18928896