Usein kysytyt kysymykset Nortonin VPN-tuotteista

Nortonin VPN-tuotteet suojaavat verkon selaamistasi ja estävät sen, että palveluntarjoajien ja käyttämiesi verkkosivustojen kaltaisten kolmansien osapuolten seuraimet seuraavat verkkotoimiasi. Ne auttavat myös estämään mainosseurannan ehkäisemällä evästeet ja poistamalla tunnistetietosi.

Järjestelmävaatimukset

Saatavana Windows-PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
Niitä voidaan käyttää määrätyllä laitemäärällä rajattomasti tilauskauden aikana.

Windows

Käyttöjärjestelmä
  • Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

RAM-muisti

• Windows 11/10: 2 Gt

• Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

Kiintolevytila

• 150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac

Käyttöjärjestelmä

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

• Mac-tietokone, jossa Intel® Core™ 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin)

Laitteisto
  • 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Android

Käyttöjärjestelmä

• Android-laite, jossa on käytössä versio 8.0 tai sitä uudempi

Laitevaatimukset

• Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

iOS

Käyttöjärjestelmä

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

Kuinka Nortonin VPN auttaa varmistamaan verkkoyksityisyyden?

Kun käytät julkisia Wi-Fi-verkkoja, verkkotoimiasi voidaan valvoa. Kyberrikolliset voivat varastaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten käyttäjätunnuksia, salasanoja tai tilinumeroita. Lisätietoja

Nortonin VPN naamioi kaikki verkkotoimesi, kun käytät internetiä. Näin ollen voit käyttää sovelluksiasi aivan kuin olisit kotonasi.
Se myös suojaa lähettämiäsi ja vastaanottamiasi tietoja julkisissa Wi-Fi-verkoissa seuraavasti:

• VPN lisää pankkitasoisen salauksen.

• Voit selata verkkoa anonyymisti, joten yksityisyytesi on suojattu. Lue lisää.

• Me emme seuraa, kirjaa tai tallenna selaamistasi.Lue lisää.

• Siihen kuuluu maailmanluokan asiakastuki, jonka tarjoaa Norton, kuluttajien kyberturvan johtava asiantuntija.

Missä Nortonin VPN-tuotteiden IP-osoitteet sijaitsevat?

Palvelinten IP-osoitteet sijaitsevat eri maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Singaporessa ja Brasiliassa, ja ne on optimoitu varmistamaan paras mahdollinen internet-selailukokemus.

Mitä tietoja internet-palveluntarjoajani ja verkkosivustot näkevät, kun käytän Nortonin VPN-tuotetta?

Kun käytät Nortonin VPN-tuotetta, tietosi salataan siten, että internet-palveluntarjoajasi näkee vain palvelintensa kautta kulkevan liikenteen määrän eikä itse salattua dataa.

Jos et käytä Nortonin VPN-tuotetta, internet-palveluntarjoajasi näkee katsomasi verkkosivustot, toimintasi verkossa, keskustelusi ja lataamasi tiedostot. Vierailemasi verkkosivustot näkevät myös käyttämäsi selaimen, laitteesi käyttöjärjestelmän ja sijaintisi.

Nortonin VPN-tuotteiden ominaisuudet

Mainosseurannan esto

Jokaisella mobiililaitteella on yksilöllinen mainostunnus, jota voidaan käyttää esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja ikäsi seuraamiseen. Sovellusten kehittäjät voivat käyttää mainostunnuksia sinulle merkityksellisten kohdennettujen mainosten luomiseen. Mainosseurannan esto suojaa sinua ja estää kohdistetun mainonnan.

Laita Mainosseurannan esto päälle laitteella noudattamalla seuraavia laitekohtaisia ohjeita:

Windows

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Mainosseurannan esto.

3. Ota mainosseuranta käyttöön siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemmasta ruudusta Mainosseurannan esto.

3. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -ikkunassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Mainosseurannan esto.

2. Salli tai estä mainosseuraimet valitsemalla Mainosseurannan esto -välilehti ja käyttämällä Estä mainosseuranta -liukukytkintä.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Mainosseurannan esto -välilehti.

5. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -välilehdellä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-tuote.

2. Valitse hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Käytä liukukytkintä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Mainosseurannan esto -vaihtoehtoa Norton Secure VPN -sovelluksen vasemmasta laidasta.

3. Salli tai estä mainosseuraimet valitsemalla Mainosseurannan esto -välilehti ja käyttämällä Estä mainosseuranta -liukukytkintä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemmasta ruudusta Mainosseurannan esto.

3. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -ikkunassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Avaa.

2. Salli tai estä mainosseuraimet valitsemalla Mainosseurannan esto -välilehti ja käyttämällä Estä mainosseuranta -liukukytkintä.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Mainosseurannan esto -välilehti.

5. Käytä liukukytkintä Mainosseurannan esto -välilehdellä estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Käytä liukukytkintä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa estääksesi mainosseurannan, kun VPN on päällä.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Salli tai estä mainosseuraimet siirtämällä Mainosseuranta-näytön Estä mainosseuraimet -kytkintä.

Mainosseurannan esto toimii vain silloin, kun Virtuaalinen erillisverkko on käytössä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Napauta VPN-määritykset -näytöstä Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -näytössä Estä mainosseuranta päälle liukukytkimellä.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Napauta Asetukset-näytöstä Yksityisyys ja Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -ikkunan liukusäätimellä Estä mainosseuranta päälle.

iOS

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja valitse valikkokuvake > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseuranta-ruudun Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Napauta VPN-määritykset -näytöstä Mainosseurannan esto.

4. Laita Mainosseurannan esto -näytössä Estä mainosseuranta päälle liukukytkimellä.

Norton 360 (versio 2.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta Yksityisyys-osiota ja VPN:n vieressä olevaa nuolta oikealle.

3. Salli tai estä mainosseuraimet Mainosseurannan esto -osion Estä mainosseuranta -liukukytkimellä.

Pysäytyskytkin

Pysäytyskytkin katkaisee laitteesi internet-yhteyden, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä auttaa suojaamaan IP-osoitettasi, jonka avulla sijaintisi ja toimintasi verkossa voidaan tunnistaa, sekä muita henkilökohtaisia tietojasi siinä tapauksessa, että VPN-yhteys katkeaa.

Ota pysäytyskytkin käyttöön laitteella noudattamalla seuraavia käyttöjärjestelmän mukaisia ohjeita:

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Valitse sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvake.

3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Yleistä-välilehdellä Pysäytyskytkin-kohdan vierestä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

3. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-ikkunan Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Siirrä Asetukset-näytöllä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-sovellus tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemman laidan Yleiskatsaus-kohdasta Asetukset.

3. Siirrä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

Mac OS 12 tai vanhemmat

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse näyttöön tulevan ponnahdusikkunan vasemmasta laidasta Verkko.

3. Valitse Verkko-ikkunan Muut palvelut -kohdasta Norton.

4. Ota Norton-ikkunassa ominaisuus käyttöön valitsemalla Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse Käytä.

Mac OS 13

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Järjestelmäasetukset-ikkunan vasemmasta laidasta VPN.

3. Napsauta Sample alt text -kuvaketta VPN-ikkunassa Norton-kohdan vierestä.

4. Ota ominaisuus käyttöön valitsemalla näyttöön tulevan ponnahdusikkunan oikeanpuoleisesta ruudusta Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse OK.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

3. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-ikkunan Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -ikkunasta VPN-asetukset-välilehti.

5. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-sovellus tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemman laidan Yleiskatsaus-kohdasta Asetukset.

3. Siirrä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus.
  2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta laidasta ja valitse Asetukset.
  3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-näytön Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta laidasta ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-näytöstä Yksityisyys.

4. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukukytkintä Yksityisyys-näytön Pysäytyskytkin-kohdan vierestä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Laita Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdasta Pysäytyskytkin päälle liukukytkimellä.

Wi-Fi-suojaus

Norton Secure VPN:n Wi-Fi-suojausominaisuus tarkistaa langattoman verkon, johon laite on yhdistetty, havaitakseen väliintulohyökkäysten kaltaiset yleiset verkkouhat. Ominaisuus on saatavana vain Android- ja iOS-järjestelmiin.

Anna VPN:lle lupa laitteen sijaintitietojen käyttöön, jotta Wi-Fi-verkko voidaan tarkistaa. Emme tallenna sijaintitietojasi tai seuraa sinua sijaintisi avulla.

Tunnelin jakaminen

Tunnelin jakaminen -ominaisuuden avulla voit ohjata ja salata valitsemasi sovellukset turvallisesti, koska voit valita liikenteen, jonka haluat sulkea pois VPN:stä.

Valitse laitteesi mukaan yksi seuraavista käyttääksesi tunnelin jakamista.

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Tunnelin jakaminen.

3. Siirrä Tunnelin jakaminen -sivulla liukusäädintä ja ota Sulje sovelluksia pois Secure VPN -liikenteestä käyttöön.

4. Valitse Lisää sovellus.

Valitse Lisää toinen sovellus -ikkunassa Secure VPN -liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Yleiskatsaus-osiosta VPN-asetukset-välilehti.

3. Käytä liukukytkintä VPN-asetukset-välilehdellä, jos haluat laittaa VPN-tunnelin jakamisen päälle.

4. Jos haluat jättää sovelluksia VPN-liikenteen ulkopuolelle, napsauta Tunnelin jakaminen -kohdasta Hallitse sovelluksia.

Valitse avautuvasta näytöstä Lisää sovellus, valitse VPN-liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

5. Napsauta Tallenna.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Asetukset.

2. Napsauta Asetukset-ikkunassa Tunnelin jakaminen -kohdan vierestä >-kuvaketta.

3. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -ikkunassa.

Valitse Poissuljetut sovellukset -kohdasta Lisää ja valitse sovellus, jonka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

4. Napsauta saamastasi hälytyksestä OK.

Äskettäin valitut sovellukset suljetaan pois VPN-liikenteestä, kun laitat VPN:n päälle seuraavan kerran.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Laita VPN-tunnelin jakaminen päälle Asetukset-välilehden liukukytkimellä.

6. Jos haluat jättää sovelluksia VPN-liikenteen ulkopuolelle, napsauta Tunnelin jakaminen -kohdasta Hallitse sovelluksia.

Valitse avautuvasta näytöstä Lisää sovellus, valitse VPN-liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Valitse aloitussivun vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Laita VPN-tunnelin jakaminen päälle Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdan liukukytkimellä.

4. Jos haluat, että jotkin sovellukset eivät käytä Secure VPN:ää, napsauta Hallitse sovelluksia.

5. Napsauta avautuvalta näytöltä Lisää sovellus ja seuraa näytön ohjeita sovelluksen estämiseksi.

Jos haluat poistaa sovelluksen estolistalta, napsauta Estä VPN:n käyttö tietyiltä sovelluksilta -ikkunasta Poista sen sovelluksen vierestä, jonka haluat poistaa listalta.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

Ota Secure VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.
  1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Ota Asetukset-näytössä Tunnelin jakaminen käyttöön liukusäädintä siirtämällä.

4. Voit sulkea sovelluksen pois valitsemalla Sovellusten poissulkeminen Tunnelin jakaminen -kohdasta.

Valitse Sovellusten poissulkeminen -näytöstä napauttamalla sovellus, jonka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset-näytöstä Yksityisyys.

4. Napauta Yksityisyys-näytöstä Tunnelin jakaminen ja laita se päälle liukusäätimellä.

5. Jos haluat sulkea sovelluksen Tunnelin jakamisen ulkopuolelle, valitse Sulje tietyt sovellukset pois VPN:n käytöstä -kohdan valintaruutu poissuljettavan sovelluksen kohdalta.

6. Ota Secure VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta ja valitse VPN-asetukset.

3. Napauta VPN-asetukset-näytöstä Tunnelin jakaminen.

4. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -näytössä.

5. Jos haluat sulkea sovelluksen Tunnelin jakamisen ulkopuolelle, valitse Sulje tietyt sovellukset pois VPN:n käytöstä -kohdan valintaruutu poissuljettavan sovelluksen kohdalta.

Ota VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

P2P-vertaisverkon käyttäminen Nortonin VPN:n kanssa

Kun käytät P2P:tä lataamiseen, arkaluonteisia tietoja, kuten sijaintisi tai IP-osoitteesi, voi paljastua tai joutua kyberrikollisten haltuun. Norton Secure VPN yhdistää sinut alueelle, jonka avulla voit käyttää P2P:tä kätevästi vaarantamatta tietojasi.

Jos Norton Secure VPN havaitsee P2P:tä käyttävää toimintaa, se kehottaa sinua siirtymään sellaisen alueen käyttöön, joka sallii torrent-tiedostojen käytön.

Muodosta VPN-yhteys P2P-optimoidulle alueelle laitteesi mukaan seuraavasti:

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Valitse hallintapaneelin VPN-kohdasta Valitse alue automaattisesti.

3. Valitse VPN-alue -näytön avattavasta luettelosta Torrent-optimoitu alue.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

3. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytön avautuvasta luettelosta P2P-optimoitu alue.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse VPN-alue.

2. Valitse VPN-alue -näytön avattavasta luettelosta Torrent-optimoitu alue.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Napsauta Secure VPN -näytön Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

5. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytön avautuvasta valikosta Optimoitu P2P-tiedostonsiirroille.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelista maan nimen vieressä olevaa avautuvaa valikkoa.

3. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytöstä Vertaisyhteys (P2P).

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse hallintapaneelin VPN-kohdasta Valitse alue automaattisesti.

3. Valitse VPN-alue -näytön avattavasta luettelosta Torrent-optimoitu alue.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus.

2. Napsauta-hallintapaneelin Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

3. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytön avautuvasta luettelosta P2P-optimoitu alue.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse VPN-alue.

2. Valitse VPN-alue-näytön avattavasta luettelosta Torrent-optimoitu alue.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Napsauta Secure VPN -näytön Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

5. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytön avautuvasta valikosta Optimoitu P2P-tiedostonsiirroille.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelista maan nimen vieressä olevaa avautuvaa valikkoa.

3. Valitse Vaihda VPN-sijaintia -näytöstä Vertaisyhteys (P2P).

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN -sovellus.

2. Napauta näytön alaosassa näkyvää sijaintikuvaketta.

3. Valitse Alue-näytöstä Torrent-optimoitu alue.

Norton Secure VPN yhdistää sinut alueelle, jonka avulla voit käyttää torrent-tiedostoja Android-laitteelta.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta näytön alareunasta Yksityisyys.

3. Valitse Yksityisyys-näytöstä VPN.

4. Napauta Yksityisyys-näytöstä Nopein sijainti -kohdan vieressä olevaa avattavaa luetteloa ja valitse Optimoitu P2P-tiedostonsiirroille.

5. Valitse Nopein sijainti -näytön luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta aloitusnäytöllä maan nimen vieressä olevaa avautuvaa valikkoa.

3. Napauta Vaihda VPN-sijaintia -näytöstä Vertaisyhteys (P2P).

VPN:n automaattinen yhdistäminen

VPN:n automaattinen yhdistäminen auttaa muodostamaan Secure VPN -yhteyden uudelleen, jos se katkeaa.

Käynnistä käynnistettäessä

Käynnistä käynnistettäessä -ominaisuus lataa Norton Secure VPN -palvelut, kun järjestelmä käynnistyy.

Norton Secure VPN -yhteys on muodostettava manuaalisesti sovelluksen käynnistymisen jälkeen, jos Automaattiyhdistäminen-ominaisuus on poissa käytöstä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122849
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 08/07/2024