Varaston pitäminen avattuna Norton Password Manager -laajennuksessa

Norton Password Manager -selainlaajennus mahdollistaa varaston pitämisen avattuna seitsemän päivän ajan. Huomaa, että varaston pitäminen avattuna edellyttää varaston salasanoista generoitujen avainten säilyttämistä laajennuksessa. Varmista siis, että tietokoneesi on suojattu luvattomalta käytöltä vahvalla salasanalla tai biometrisellä tunnistautumisella.

Jos tietokoneesi ei ole suojattu, saatat menettää Norton Password Manager -laajennuksen sisältämät henkilökohtaiset tiedot.

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Chrome -selaimessa Windows-käyttöjärjestelmässä.

Pidä Norton Password Manager -laajennuksen varasto avattuna seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta.

3. Valitse Varastosi lukitus on avattu -näytöstä Poista varaston lukitus.

Kirjoita Poista varaston lukitus -näytössä varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

4. Napsauta selaimesta Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta ja valitse avautuvasta kehotteesta Avaa sovellus.

5. Valitse Password Manager -ikkunasta Asetukset.

6. Siirrä Asetukset-ikkunassa Varaston asetukset -kohdan liukusäädin asentoon Pidä varastoni avoinna 7 päivää.

7. Valitse aukeavasta kehotteesta OK.

Jos haluat pitää varaston avattuna, sinun on seitsemän päivän kuluttua laitettava Pidä varastoni avoinna 7 päivää -asetus päälle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20240626130302180
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2024