Virhe: ”Väärä varaston salasana”

Norton Password Managerin hallintaa varten on määritettävä varaston salasana. Muista, että varaston salasana on eri kuin Norton-tilin salasana.

Et voi palauttaa varaston salasanaa, jos sinulla ei ole Norton Password Manager -sovellusta mobiililaitteella, jossa käytetään biometristä lukituksen avausta tai kasvotunnistusta.

Jos haluat poistaa Norton Password Manager -varaston, lue Norton Password Manager -varaston poistaminen.

Jos haluat pitää Norton Password Manager -varaston lukituksen avattuna, lue Varaston pitäminen avattuna Norton Password Manager -laajennuksessa.

Kun poistat varaston, kaikki tallentamasi Password Manager -tiedot poistetaan pysyvästi. Jos uskot muistavasi varaston salasanan, älä poista varastoa.

Palauta varaston salasana mobiililaitteella seuraavasti:

Varaston salasanan palauttaminen Android- tai iOS-laitteelta

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Norton Password Manager -näytön valikkokuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-näytöstä Palauta varaston salasana.

Hyväksy biometrisen todennuksen avulla.

4. Anna varaston salasana, jos sitä pyydetään.

5. Kirjoita Palauta varaston salasana -ikkunassa uusi salasana ja napauta Jatka.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80684438
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS
Muokattu viimeksi: 10/07/2024