Norton Secure VPN:n käynnistämisongelman ratkaiseminen Windows-tietokoneella

Norton Secure VPN -palvelun käynnistämiseen käytetään Norton Secure VPN -työpöytäkuvaketta. Jos haluat käynnistää Norton Secure VPN -ohjelmaikkunan, siirry vaiheeseen 1.

VAIHE 1

Norton Secure VPN -palvelun käynnistäminen

Jos Norton Secure VPN -sovellusta ei voi käynnistää työpöydän kuvakkeesta tai Käynnistä-valikosta, käynnistä se ilmaisinalueelta. Käynnistä Norton Secure VPN kaksoisnapsauttamalla sen kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

Jos et löydä Norton Secure VPN -kuvaketta ilmaisinalueelta, napsauta tehtäväpalkin pientä ylöspäin osoittavaa nuolta tarkistaaksesi, onko kuvake piilotettu.

Jos olet Windows 10:n tablettitilassa, sinun on ensin siirryttävä työpöytätilaan. Napsauta ilmoitusalueella olevaa Toimintokeskus -kuvaketta ja valitse sitten Työpöytätila.

VAIHE 2

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki avoimet ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, siirry vaiheeseen 3 poistaaksesi Norton Secure VPN -sovelluksen asennuksen ja asentaaksesi sen uudelleen.

VAIHE 3

Norton Secure VPN -sovelluksen asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Secure VPN ja valitse Poista tai Poista asennus.

4. Poista Norton Secure VPN -sovelluksen asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

VAIHE 4

Norton Secure VPN -sovelluksen asentaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirry Oma Norton -portaalin kohtaan Secure VPN ja valitse Lataa.

3. Valitse Hyväksy ja lataa ja tallenna asennusohjelma.

4. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennustiedostoa.

5. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124958209