Nortonin VPN-tuotteen lataus ja asennus

Voit ladata ja asentaa Nortonin VPN-tuotteen Mac- tai Windows-tietokoneelle Norton-tililtäsi. Jos käytät Android- tai iOS-laitetta, siirry Play Storeen tai App Storeen ja lataa sovellus.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Minulla on Windows- tai Mac-laite

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja napsauta Kirjaudu sisään.

2. Siirry Oma Norton -sivulla VPN-tuotteen nimen kohdalle ja napsauta Lataa.

3. Avaa ladattu tiedosto ja toimi seuraavasti:

• Windows: Suorita asennus loppuun noudattamalla näytöllä olevia ohjeita

• Mac: Vedä tuotteen kuvake Ohjelmat-kansioon

4. Käynnistä VPN-sovellus.

Macillä VPN-tuotteen käynnistäminen edellyttää ylläpitäjän salasanan antamista.

5. Kirjaudu VPN-tuotteeseen Norton-tilin tunnistetiedoilla.

6. Valitse Oma Norton -ikkunasta tuotteen nimen vierestä Laita päälle.

7. Siirrä avautuvasta näytöstä VPN-kytkin asentoon Päällä.

Minulla on Android- tai iOS-laite

1. Tee jokin seuraavista:

• Android: siirry Play Kauppaan.

• iOS: napauta kotinäytön App Store -kuvaketta.

2. Kirjoita hakuruutuun Nortonin VPN-tuotteen nimi ja valitse sovellus hakutuloksista.

3. Tee jokin seuraavista:

• Android: valitse sovelluksen tietosivulta Asenna ja Hyväksy ja lataa.

• iOS: valitse HANKI ja valitse sitten Asenna.

4. Jos näkyviin tulee ilmoitus, jossa halutaan lisätä VPN-määrityksiä, valitse Salli.

5. Käynnistä sovellus ja napauta Minulla on jo tilaus.

Napauta Onko sinulla jo Norton-tili? -ponnahdusikkunasta Kyllä.

6. Anna kirjautumistiedot ja kirjaudu tilillesi.

7. Ota VPN-tuote käyttöön napauttamalla VPN-sovelluksesta Laita VPN päälle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122884
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 08/07/2024