Tunnelin jakamisen ottaminen käyttöön Nortonin VPN-tuotteessa liikenteen hallitsemiseksi

VPN-tuotteesi Tunnelin jakaminen -ominaisuuden avulla voit poissulkea tietyt sovellukset VPN-kanavasta, kun taas osa sovelluksista ottaa yhteyden suoraan internetiin.

Tunnelin jakaminen -ominaisuus on saatavana vain Windows- ja Android-käyttäjille.

Valitse laitteesi mukaan yksi seuraavista käyttääksesi Tunnelin jakamista.

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Tunnelin jakaminen.

3. Siirrä Tunnelin jakaminen -sivulla liukusäädintä ja laita Sulje sovelluksia pois Secure VPN -liikenteestä päälle.

4. Valitse Lisää sovellus.

Valitse Lisää toinen sovellus -ikkunassa Secure VPN -liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Yleiskatsaus-osiosta VPN-asetukset-välilehti.

3. Käytä liukukytkintä VPN-asetukset-välilehdellä, jos haluat laittaa VPN-tunnelin jakamisen päälle.

4. Jos haluat jättää sovelluksia VPN-liikenteen ulkopuolelle, napsauta Tunnelin jakaminen -kohdasta Hallitse sovelluksia.

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisää sovellus, valitse VPN-liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

5. Valitse Tallenna.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Asetukset.

2. Napsauta Asetukset-ikkunassa Tunnelin jakaminen -kohdan vierestä >-kuvaketta.

3. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -ikkunassa.

Valitse Poissuljetut sovellukset -kohdasta Lisää ja valitse sovellus, jonka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

4. Napsauta saamastasi hälytyksestä OK.

Äskettäin valitut sovellukset suljetaan pois VPN-liikenteestä, kun laitat VPN:n päälle seuraavan kerran.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Laita VPN-tunnelin jakaminen päälle Asetukset-välilehden liukukytkimellä.

6. Jos haluat jättää sovelluksia VPN-liikenteen ulkopuolelle, napsauta Tunnelin jakaminen -kohdasta Hallitse sovelluksia.

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisää sovellus, valitse VPN-liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset.

3. Laita VPN-tunnelin jakaminen päälle Asetukset-näytön VPN-asetukset -kohdan liukukytkimellä.

4. Jos haluat, että jotkin sovellukset eivät käytä VPN:ää, napsauta Hallitse sovelluksia.

5. Napsauta avautuvalta näytöltä Lisää sovellus ja seuraa näytön ohjeita sovelluksen estämiseksi.

Jos haluat poistaa sovelluksen estolistalta, napsauta Estä VPN:n käyttö tietyiltä sovelluksilta -ikkunasta Poista sen sovelluksen vierestä, jonka haluat poistaa listalta.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Ota Asetukset-näytössä Tunnelin jakaminen käyttöön liukusäädintä siirtämällä.

4. Voit sulkea sovelluksen pois valitsemalla Sovellusten poissulkeminen Tunnelin jakaminen -kohdasta.

Valitse Sovellusten poissulkeminen -näytöstä napauttamalla sovellus, jonka haluat sulkea pois VPN-liikenteestä.

Ota Norton Secure VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta ja valitse VPN-asetukset.

3. Napauta VPN-asetukset-näytöstä Tunnelin jakaminen.

4. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -näytössä.

5. Jos haluat sulkea sovelluksen Tunnelin jakamisen ulkopuolelle, valitse Sulje tietyt sovellukset pois VPN:n käytöstä -kohdan valintaruutu poissuljettavan sovelluksen kohdalta.

Ota VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset-näytöstä Yksityisyys.

4. Napauta Yksityisyys-näytöstä Tunnelin jakaminen ja laita se päälle liukusäätimellä.

5. Jos haluat sulkea sovelluksen Tunnelin jakamisen ulkopuolelle, valitse Sulje tietyt sovellukset pois VPN:n käytöstä -kohdan valintaruutu poissuljettavan sovelluksen kohdalta.

6. Ota Norton Secure VPN pois päältä ja laita se uudelleen päälle, jotta Tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137513095
Käyttöjärjestelmä: Android;Windows