Nortonin pilvivarmuuskopioinnin käytön aloittaminen

Pilvivarmuuskopiointi tallentaa ja suojaa tärkeitä tiedostoja ja asiakirjoja ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kiintolevyjen rikkoutumisen, laitevarkauden ja kiristysohjelmienkin aiheuttaman tietojen menetyksen varalta.

Ennen Nortonin pilvivarmuuskopioinnin suorittamista sinun on luotava varmuuskopiosarja, jossa on määritetty varmuuskopioitavat tiedostot. Voit myös määrittää, minne haluat varmuuskopioida tiedostot ja milloin haluat suorittaa varmuuskopioinnin. Voit varmuuskopioida tiedostot pilvipalveluun käyttämällä Nortonin pilvivarmuuskopiointia tai vaihtoehtoisesti omille ulkoisille asemillesi.

VAIHE 1

Varmuuskopiosarjan luominen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Oma Norton -hallintapaneelin Pilvivarmuuskopiointi-kohdan vierestä avattavan valikon nuolta ja valitse Varmuuskopiointisarjojen hallinta.

Sinun on ehkä selattava alaspäin löytääksesi Pilvivarmuuskopiointi-ruudun.

3. Valitse Varmuuskopiointiasetukset-ikkunasta Luo uusi sarja.

4. Anna varmuuskopiosarjalle nimi näyttöön tulevassa ikkunassa ja napsauta sitten OK.

5. Valitse Mitä-välilehden Tiedostotyypit-kohdasta tiedostoluokat, jotka haluat varmuuskopioida.

6. Valitse Missä-välilehden Kohde-sarakkeesta Suojattu pilvitallennustila.

Jos et ole aktivoinut pilvivarmuuskopiointia, napsauta Aktivoi ilmaiseksi -linkkiä ja noudata ohjeita.

7. Valitse Milloin-valikosta Ajoita-luettelo, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi.

8. Valitse Tallenna asetukset.

VAIHE 2

Nortonin pilvivarmuuskopioinnin käyttö

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Oma Norton -hallintapaneelin Pilvivarmuuskopiointi-kohdasta Suorita varmuuskopiointi.

3. Odota Suorita varmuuskopiointi -ikkunassa varmuuskopioinnin valmistumista. Tämä voi kestää jonkin aikaa varmuuskopiointisarjan koosta riippuen.

4. Kun varmuuskopiointi on valmis, napsauta Sulje.

Vihjeitä

• Nortonin Pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.
  • Sinun on kirjauduttava sisään Norton-tuotteeseen, jotta voit käyttää Pilvivarmuuskopiointia.
  • Kun varmuuskopiointi suoritetaan ensimmäistä kertaa, Norton-tuotteesi voi kulua jonkin aikaa kaikkien tietokoneesi tiedostojen tarkasteluun ja kopiointiin. Jos internet-yhteytesi on hidas, prosessi voi kestää vielä kauemmin.
  • Norton-tuotteesi ei varmuuskopioi tiedostoja automaattisesti, jos varmuuskopiointikohde on paikallinen asema. Paikallisiin tallennuslaitteisiin varmuuskopioiminen edellyttää käyttäjän toimia.
  • Jos varmuuskopiointia ei suoriteta loppuun, Norton-tuotteesi ehdottaa mahdollisia syitä, kuten riittämätöntä tallennustilaa tai nopeusrajoituksia. Tarkista aina, että internet-yhteys on muodostettu varmuuskopiointia suoritettaessa ja että tallennuslaitteet on yhdistetty ja kytketty päälle.

Video: Pilvivarmuuskopioinnin määrittäminen ja suorittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19213795
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/05/2024