Viesti ”Nykyinen versio edellyttää macOS 13.0:aa tai uudempaa versiota” Norton AntiTrackia asennettaessa

Norton AntiTrack -tuotteen Yksityinen sähköposti -ominaisuutta tuetaan vain macOS 13.x:ssä tai sitä uudemmissa versioissa. Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä käyttöjärjestelmäsi macOS 13.x:ään tai sitä uudempaan versioon ja yrittämällä sitten käyttää Yksityinen sähköposti -ominaisuutta. Jos haluat selvittää Mac-tietokoneelle asennetun Mac-käyttöjärjestelmän version, napsauta Omenavalikon kuvaketta vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten Tietoja tästä Macista.

Yksityiskohtaiset ohjeet macOS-käyttöjärjestelmän päivittämisestä uusimpaan versioon löydät Applen tukiartikkelista.

Vastuuvapauslauseke: emme vastaa kolmansien osapuolien sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Tarjoamme nämä linkit vain säästääksemme asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaiseminen ei tarkoita, että tukisimme tai suosittelisimme kyseisiä sivustoja tai ottaisimme niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20240402032744544
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 08/05/2024