Norton Driver Updaterin lataaminen ja asentaminen

Norton Driver Updater on suorituskykytyökalu, joka tarkistaa Windows-tietokoneesi vioittuneiden ja vanhentuneiden ohjainten varalta ja päivittää nämä ohjaimet auttaakseen vähentämään ja estämään tietokoneen ongelmia.

Jos Norton-tilaukseesi sisältyy Norton Driver Updater, lataa ja asenna Norton Driver Updater tämän artikkelin ohjeita noudattamalla.

Norton Driver Updaterin lataaminen ja asentaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin oikeaan yläkulmaan nimesi kohdalle ja valitse Omat tilaukset.

3. Valitse Oma tilaus -sivulta Norton Driver Updaterin kohdalta Lataa.

4. Napsauta Aloita-ikkunasta Käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen linkkiä ja lue sopimus.

5. Napsauta Hyväksy ja lataa ja odota, että lataus valmistuu.

6. Kun lataus on valmis, paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan.

7. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennustiedostoa.

8. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

9. Suorita asennus ja aktivointi loppuun noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Jos asennuksessa on ongelmia:

• Varmista, että tietokoneesi täyttää vähimmäisjärjestelmävaatimukset ja Windows on ajan tasalla. Järjestelmävaatimukset on ilmoitettu artikkelissa Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset.

• Tarkista, onko ladattu asennustiedosto vioittunut. Jos vastaus on kyllä, suosittelemme, että poistat vioittuneen asennustiedoston, käynnistät tietokoneen uudelleen ja yrität ladata tiedoston uudelleen yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos vielä tarvitset apua, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Vastuuvapauslauseke: Norton Driver Updater on saatavilla vain seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 11, 10, 8.1, 8, tai 7 (32- ja 64-bittiset versiot, lukuun ottamatta versioita Windows on ARM, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230418101858959
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/02/2024