Usein kysyttyä: Norton Driver Updater

Mikä on Norton Driver Updater?

Norton Driver Updater on Nortonin suorituskykytyökalu, joka auttaa pitämään Windows-tietokoneen ja sen oheislaitteiden toiminnan moitteettomana. Se auttaa vähentämään Windows-tietokoneen kaatumisia, hyytymisiä ja bluescreen-ongelmia sekä paikkaamaan tietoturvahaavoittuvuuksia.

Norton Driver Updater havaitsee automaattisesti vanhentuneet, vioittuneet, haavoittuvat tai puuttuvat ohjaimet ja päivittää ne vikojen ja haavoittuvuuksien korjaamiseksi. Se voi varmuuskopioida ja palauttaa nykyiset ohjaimet, jos ongelmia ilmenee. Voit ladata yli 50 miljoonan haittaohjelmattoman ohjaimen tietokannasta ohjaimet, joiden avulla tietokoneen grafiikka, laitteet, ääni, verkko ja muut komponentit toimivat paremmin.

Miksi minun pitäisi päivittää ohjaimet?

Ohjainten haavoittuvuudet voivat olla merkittävä turvallisuusriski. Vanhentuneesta ohjaimesta puuttuvat uusimmat turvatoimet, joten kyberrikollisten on helpompi hyödyntää sitä ja päästä käsiksi tietokoneen käyttöjärjestelmään.

Kattavan suojauksen takaamiseksi on tärkeää varmistaa, että kaikki ohjaimet on päivitetty uusimpaan versioon. Vaikka Windows-tietokoneen ohjaimet voi päivittää manuaalisesti, on hankalaa tunnistaa vanhentuneet ohjaimet ja löytää oikeat päivitykset. Suosittelemme, että käytät ohjainten päivittämiseen erikoistunutta ohjainpäivitysohjelmistoa, kuten Norton Driver Updateria.

Miksi valita Norton Driver Updater?

Norton Driver Updater on yksi parhaista ohjainpäivitysohjelmista Windows-laitteille. Voit ladata yli 50 miljoonan haittaohjelmattoman ohjaimen tietokannasta ohjaimet, joiden avulla tietokoneen grafiikka, laitteet, ääni, verkko ja muut komponentit toimivat paremmin. Norton on yksi maailman suurimmista ja luotetuimmista kyberturvallisuusbrändeistä. Varmistamme, että ohjelmistomme täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset.

Norton Driver Updater on suunniteltu pitämään laiteohjaimet ajan tasalla tietoturvahaavoittuvuuksien poistamiseksi. Saat ilmoituksia Windows-tietokoneesi haavoittuvista ohjaimista, jotta voit päivittää ne ja sulkea tietoturva-aukot välittömästi.

Onko Norton Driver Updater turvallinen Windows-tietokoneelleni?

Norton Driver Updater lataa tarkistetut valmistajan ohjaintenasennusohjelmat. Ennen ohjainten päivittämistä Norton Driver Updater varmuuskopioi kaikki nykyiset ohjaimet ja luo Windowsin järjestelmän palautuspisteen.

Norton Driver Updater testaa komponentit automaattisesti tarkistuksen aikana ja päivityksen jälkeen. Jos äskettäin päivitetyssä ohjaimessa ilmenee ongelmia, se merkitsee ongelmallisen ohjaimen merkinnällä Ongelma havaittu. Tämän jälkeen voit palauttaa ohjaimen takaisin edelliseen versioon.

Voiko ohjainten päivittäminen aiheuttaa ongelmia?

Ohjainten päivittäminen voi aiheuttaa ongelmia kahdessa tilanteessa:

1. Yrität päivittää ohjaimen manuaalisesti ja päädyt käyttämään väärää päivitystä.

2. Laitevalmistaja julkaisee viallisen ohjainpäivityksen, joka tuo aiheuttaa ongelmia kuin korjaa, tai joka sisältää muita odottamattomia vikoja ja yhteensopimattomuuksia.

Norton Driver Updater auttaa sinua molemmissa tapauksissa. Ainutlaatuisen ohjaimen palautusominaisuutemme avulla voit palata nopeasti edelliseen ohjainversioon.

Mitkä ovat vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11, paitsi Mixed Reality- and IoT Edition -versiot

• Microsoft Windows 10, paitsi Mobile- and IoT Edition -versiot (32- tai 64-bittinen)

• Microsoft Windows 8.1/8, paitsi RT- ja Starter Edition -versiot (32- tai 64-bittinen)

• Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi, mikä tahansa versio (32- tai 64-bittinen)

Laitteisto

• Suoritin: Täysin Windows-yhteensopiva tietokone, jossa on vähintään Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 -suoritin (tukee SSE3-käskyjä)

• RAM-muisti: vähintään 1 Gt

• Kiintolevytila: 2 Gt vapaata kiintolevytilaa

• Suositellaan vähintään 1 024 × 768 pikselin luontaista näyttötarkkuutta

Internetyhteys sovelluksen lataamista, aktivointia ja käyttöä varten.

Kuinka voin ladata ja asentaa Norton Driver Updaterin?

Jos tilauksesi sisältää Norton Driver Updaterin, voit ladata ja asentaa Norton Driver Updaterin Norton-tililtäsi. Katso tarkat ohjeet artikkelista Norton Driver Updaterin lataaminen ja asentaminen.

Miten Norton Driver Updateria käytetään?

Ohjeet ohjaimien päivittämiseen uusimpaan versioon saat artikkelista Laitteiston ohjaimien päivittäminen uusimpiin versioihin Norton Driver Updaterilla.

Ohjeet ohjaimen palauttamisesta edelliseen versioon saat artikkelista Laitteiston ohjaimen palauttaminen edelliseen versioon.

Lisääkö ohjaimien päivittäminen kuvataajuutta?

Näytönohjaimen ohjaimen päivittäminen korjaa yleensä näytönohjaimen ongelmat ja viat. Vaikka se auttaa parantamaan näytönohjaimen suorituskykyä, se ei todennäköisesti paranna pelaamista tai tietokoneen suorituskykyä merkittävästi. Tietokoneen tai pelien suorituskyvyn parantaminen riippuu pitkälti laitteistosta. Jos haluat parantaa kuvataajuutta, suosittelemme näytönohjaimen ylikellottamista.

Miten voin sulkea tietyn ohjaimen Norton Driver Updaterin tarkistuksen ulkopuolelle?

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Katso tiedot, Katso vanhentuneet tai Tarkista uudelleen.

Jos et näe edellä mainittuja vaihtoehtoja, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa aloituskuvaketta.

3. Valitse ohjainluettelosta se ohjain, jonka haluat sulkea ulkopuolelle, ja napsauta sen vieressä olevaa nuolikuvaketta (>).

4. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta kolmen pisteen (...) kuvake.

5. Valitse Toiminto-kohdasta Ohita ohjain.

Valittu ohjain lisätään Jätetty huomiotta ja ohitettu -osioon, eikä Norton Driver Updater enää merkitse ohjainta vanhentuneeksi.

Tärkeää: Vanhentuneista ohjaimista puuttuvat uusimmat turvatoimet, joten kyberrikollisten on helpompi hyödyntää niitä ja päästä käsiksi tietokoneen käyttöjärjestelmään. Kattavan suojan saamiseksi suosittelemme, että päivität ohjaimet uusimpiin saatavilla oleviin versioihin.

En halua, että Norton Driver Updater päivittää tietyn ohjaimen. Mitä minun pitää tehdä?

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Katso tiedot, Katso vanhentuneet tai Tarkista uudelleen.

Jos et näe edellä mainittuja vaihtoehtoja, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa aloituskuvaketta.

3. Valitse ohjainluettelosta se ohjain, jota et halua päivittää, ja napsauta sen vieressä olevaa nuolikuvaketta (>).

4. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta kolmen pisteen (...) kuvake.

5. Valitse Toiminto-kohdasta Ohita päivitys.

Valittu ohjain lisätään Jätetty huomiotta ja ohitettu -osioon, eikä Norton Driver Updater enää merkitse ohjainta vanhentuneeksi.

Tärkeää: Vanhentuneista ohjaimista puuttuvat uusimmat turvatoimet, joten kyberrikollisten on helpompi hyödyntää niitä ja päästä käsiksi tietokoneen käyttöjärjestelmään. Kattavan suojan saamiseksi suosittelemme, että päivität ohjaimet uusimpiin saatavilla oleviin versioihin.

Voinko käyttää Norton Driver Updateria asentamatta Norton-suojausta?

Kyllä. Norton Driver Updater voidaan asentaa itsenäisenä sovelluksena ilman Norton-suojauksen asentamista. Suosittelemme kuitenkin, että pidät laitteesi suojattuna Norton-suojauksella.

Miten voin varmistaa, että käytän Norton Driver Updaterin uusinta versiota?

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Valikko > Asetukset.

3. Napsauta vasemmanpuoleisen ruudun Yleistä-kohdasta Driver Updaterin päivittäminen.

4. Jos näet viestin ”Olet ajan tasalla”, käytät uusinta versiota.

5. Valitse kohdasta Valitse, miten haluat saada päivityksiä miten haluat Norton Driver Updaterin tarkistavan ja asentavan päivityksiä.

Suosittelemme, että valitset Päivitä Driver Updater automaattisesti taustalla varmistaaksesi, että käytössäsi on aina uusin versio.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230522171628273