Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon

Norton Password Manager -laajennus mahdollistaa paikallisen varaston tietojen tuonnin työpöydältä. Voit tuoda tallennetut kirjautumistiedot myös Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Kasperskysta, Dashlanesta, 1Passwordista, LastPassista ja McAfee TrueKeystä.

Tuontiominaisuuden avulla voit tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Kasperskysta, Dashlanesta, 1Passwordista, LastPassista ja McAfee TrueKeystä Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen Norton Password Manager -varastolaajennukseen Windows-käyttöjärjestelmässä.

Tuonti Norton Password Managerista

1. Käynnistä selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse avautuvan näytön kohdasta Määritä verkkoselaimesi Seuraava.

4. Kirjaudu tilillesi.

5. Tee jokin seuraavista:

• Jos olet ottanut lukituksen mobiilipoiston käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut lukituksen mobiilipoistoa käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Anna varaston salasana.

6. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

7. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  8. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta Norton Password Manager (CSV).

Norton Password Manager (CSV) -tiedosto luodaan, kun viet varaston. Jos haluat viedä Norton Password Manager -tiedot, katso ohjeet kohdasta Norton Password Manager -tietojen vienti.
  9. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry Norton Password Managerista vietyyn CSV-tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.
    Jos sinulla on paikallisesta varastosta viety CSV-tiedosto, voit tämän valinnan avulla tuoda tiedoston Norton Password Manager -laajennukseen.

10. Valitse Norton Password Managerin Tuo tiedot -ikkunasta tiedot, jotka haluat suojata varastossa, ja valitse Tuo.

11. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimista

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse selainversiosta riippuen Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta jokin seuraavista:

• Chromen ja Firefoxin salasanat

• Chrome ja Firefox (64-bittinen) salasanat

Voit selvittää, onko selaimesi 32- vai 64 -bittinen seuraavasti:

• Mozilla Firefox: napsauta oikeasta yläkulmasta Avaa valikko > Ohje > Tietoja Firefoxista.

• Google Chrome: Napsauta oikeasta yläkulmasta Google Chromen mukautus- ja hallinta > Ohje > Tietoa Google Chromesta.

5. Valitse Lataa.

6. Napsauta selainikkunan alaosassa olevaa .zip-tiedostoa. Älä sulje selainta.

7. Pura .zip-tiedostosta import_password.exe-tiedosto ja suorita se.

8. Kun sovellus on suoritettu, näet työpöydälläsi tiedoston nimeltä norton_logins.json.

9. Valitse Valitse tiedosto ja siirry työpöydällä olevaan norton_logins.json-tiedostoon.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

10. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

11. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuonti Kaspersky Password Managerista

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta Kaspersky Password Manager.

5. Avaa Kaspersky Password Manager -sovellusikkuna.

6. Napsauta sovelluksen valikosta Asetukset-kuvaketta.

7. Valitse Asetukset ja sitten Tuonti/vienti-osio.

8. Valitse Vie tekstitiedostoon -osiosta Vie.

9. Määritä avautuvassa ikkunassa sen tiedoston nimi ja kansio, johon tekstitiedosto tallennetaan.

10. Valitse OK. Salasanasi ja muistiinpanosi viedään tekstitiedostoon. (Huomaa – Kaspersky sallii vain salasanojen ja suojattujen muistiinpanojen viennin).

11. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry Kaspersky Password Managerista vietyyn tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

12. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta tiedot, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

13. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen Dashlanesta

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta Dashlane.

5. Avaa Dashlane-sovellus.

6. Napsauta ensin File (Tiedosto), sitten Export (Vie) ja valitse Unsecured archive (readable) in CSV format (Salaamaton arkisto (luettavissa) CSV-muodossa).

Kirjautumistiedot viedään Dashlanesta CSV-tiedostona.

7. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry Dashlanesta vietyyn CSV-tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

8. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

9. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen 1Passwordista

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta 1Password.

5. Avaa 1Password-sovellus.

6. Valitse kohdassa Categories (Luokat) Logins (Kirjautumistiedot).

7. Tee käyttöjärjestelmäsi mukainen toimenpide:

• Windowsissa: Valitse kirjautumistiedot, jotka haluat viedä, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Vie.

• Macissa: Valitse kirjautumistiedot, jotka haluat viedä, ja valitse Tiedosto > Vie > Kaikki kohteet.

Kirjautumistiedot viedään 1Passwordista CSV-tiedostona.

8. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry 1Passwordista vietyyn CSV-tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

9. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

10. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen LastPassista (muu kuin binaariversio)

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta LastPass.

5. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta LastPass-kuvake.

6. Valitse ensin Lisää vaihtoehtoja, sitten Lisäasetukset ja sitten Vie.

Kirjautumistiedot näkyvät CSV-muodossa uudessa välilehdessä.

7. Kopioi tiedot ja liitä ne annettuun tekstikenttään.

8. Valitse Tuo.

9. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

10. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen LastPassista (binaariversio)

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde-kohdasta LastPass (binaariversio).

5. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta LastPass-kuvake.

6. Valitse ensin Lisää vaihtoehtoja ja sitten Lisäasetukset.

7. Valitse ensin Vie ja sitten LastPass CSV -tiedosto.

Kirjautumistiedot viedään LastPassista CSV-tiedostona.

8. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry Dashlanesta vietyyn CSV-tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

9. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

10. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuonti McAfee True Keystä

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta Norton Password Manager -laajennuksen oikeasta yläkulmasta Sample alt text ja valitse Tietojen tuonti varastoon.
  4. Valitse Tuo tiedot ikkunan Lähde-kohdasta McAfee True Key.

5. Napsauta selainikkunan oikeasta yläkulmasta True Key -kuvaketta.

6. Napsauta Asetukset-kuvaketta ja valitse Sovellusasetukset.

7. Valitse Vie tiedot -kohdasta Vie.

Anna pääsalasana, jos sitä pyydetään.

Kirjautumistiedot viedään True Keystä CSV-tiedostona.

8. Napsauta Valitse tiedosto ja siirry Dashlanesta vietyyn CSV-tiedostoon. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

9. Valitse Tuo tiedot -ikkunasta tiedot, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

10. Valitse Valmis.

Video: Kirjautumistietojen tuominen Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125566479
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 22/08/2024