Lisätietoja Norton-tuotteen pääikkunasta

Norton on todistetusti suorituskykyinen tuote ja tarjoaa nopean, keveän ja kattavan ratkaisun tietokoneen ja käyttäjän verkkotoimien suojaksi. Se tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta, kuten kiristysohjelmilta ja viruksilta. Se suojaa henkilökohtaisia ja raha-asioitasi koskevia tietoja verkossa tapahtuvilta identiteettivarkauksilta, auttaa suojaamaan ja varmuuskopioimaan tärkeitä tiedostoja ja pitää tietokoneesi huippuvireessä ja tehokkaana. LiveUpdate-tekniikan avulla Norton-tuote lataa tietokoneellesi automaattisesti uusimmat suojauspäivitykset, joita tarvitaan tietojesi ja laitteidesi suojaamiseksi uusimmilta uhilta.

Napsauta haluamaasi osiota, niin saat lisäohjeita Norton-tuotteen käyttöön.

Tarvitsen apua Norton-tuotteen pääikkunan käytössä

Norton-tuotteen pääikkuna toimii tietoturvahallinnan käyttöliittymänä. Se näyttää uusimmilta uhkilta suojaavien eri suojauskomponenttien tilan. Norton-tuote ratkaisee useimmat ongelmat automaattisesti. Jos jokin ongelma kuitenkin vaatii huomiotasi, näet siitä ilmoituksen pääikkunassa.

Tietoturva

Suojaa sinua kaikenlaisilta viruksilta ja muilta haittaohjelmilta, kuten verkkohyökkäyksiltä ja roskapostilta.

Voit etsiä ratkaisua napsauttamalla otsikkoa, joka vastaa ongelmaasi:

Internet-suojaus

Norton suojaa kaikilta verkkotietovarkauksilta, tietojen kalastelulta ja vilpillisiltä verkkosivustoilta.

Voit etsiä ratkaisua napsauttamalla otsikkoa, joka vastaa ongelmaasi:

Varmuuskopiointi

Norton varmuuskopioi tiedostosi ja tietosi suojattuun varmuuskopiointisijaintiin.

Voit etsiä ratkaisua napsauttamalla otsikkoa, joka vastaa ongelmaasi:

Suorituskyky

Norton parantaa tietokoneen suorituskykyä ja optimoi tietokoneen toiminnan.

Voit etsiä ratkaisua napsauttamalla otsikkoa, joka vastaa ongelmaasi:

Tarvitsen apua tuotteen virheiden korjaamisessa

Tuotteen versionumeron löytäminen

Jos haluat päivittää Norton-tuotteen tai ottaa yhteyttä asiakastukeen, sinun täytyy tietää tietokoneellesi asennetun Norton-tuotteen koko versionumero. Näin saat juuri oikean ratkaisun ongelmiisi.
  1. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje.

2. Valitse Help Center -ikkunan Yleiset tiedot -kohdasta Tietoja.

Käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen löytäminen

Käyttöoikeus- ja palvelusopimus on laillinen asiakirja, jonka hyväksyt asentaessasi tuotteen. Se sisältää tietoja muun muassa ohjelmiston käyttö- ja jakamisrajoituksista, ohjelmiston käyttöoikeuksista ja muista ehdoista.
Lisätietoa tuotteiden käyttöoikeussopimuksista ja kolmansien osapuolten ilmoituksista saat käyttöoikeus- ja palvelusopimussivulta.
  1. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje.

2. Valitse Ohjekeskus -ikkunasta Yleiset tiedot, valitse Tietoja ja napsauta lopuksi Käyttöoikeussopimus-linkkiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7270714