Norton Safe Emailin käyttöönotto

Norton Safe Email suojaa jopa viittä sähköpostiosoitetta tietojenkalasteluviesteiltä ja haitallisilta liitteiltä. Se on pilvipalvelu, joka merkitsee sähköpostiviestit joko turvallisiksi tai mahdollisesti epäilyttäviksi ennen kuin avaat ne.

Norton Safe Emailin käyttöönotto

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja kirjaudu kirjoittamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

2. Valitse hallintapaneelista Norton Safe Email -ruutu.

3. Napsauta Lisää sähköpostitili.

4. Kirjoita sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

Lisää sähköpostitili valitsemalla sopiva vaihtoehto:

Gmail

1. Napsauta Kirjaudu Googlella ja kirjaudu Gmail-tilille.

2. Määritä postilaatikko toimimaan Norton Safe Emailin kanssa valitsemalla ruudut kohdista Näe ja muokkaa sähköpostitunnisteita sekä Lue, kirjoita ja lähetä sähköposteja Gmail-tililtä. Napsauta Jatka.

3. Napsauta vahvistusikkunasta Avaa Norton Safe Email.

Outlook

1. Napsauta Kirjaudu sisään ja kirjaudu Outlook-tilille.

• Näet Outlookin käyttöoikeusponnahdusikkunan. Napsauta Kyllä.

2. Napsauta vahvistusikkunasta Avaa Norton Safe Email.

IMAP-sähköpostin tarjoajat

Tuemme monien IMAP-sähköpostien tarjoajien erilaisia käyttöönottoratkaisuja. Luettelo tuetuista sähköpostien tarjoajista on artikkelissa Tuetut sähköpostipalveluntarjoajat, joita Norton Safe Email valvoo.

Jotkut IMAP-sähköpostin tarjoajista edellyttävät sovelluskohtaista salasanaa. Sen voi määrittää sähköpostiohjelmassa. Tämä salasana ei ole sama kuin pääasiallinen sähköpostisalasanasi.

Jos tarvitset apua salasanan luomisessa, napsauta ikkunasta Sovelluskohtaisten salasanojen luominen.

Sample alt text

Osa IMAP-sähköpostin tarjoajista ei edellytä sovelluskohtaista salasanaa. Täytä kenttiin sähköpostiosoite ja salasana.

Sample alt text

Osalla IMAP-sähköpostin tarjoajista sinun tarvitsee tarkistaa käyttämäsi sähköpostiohjelman asetukset.

Sample alt text

Osa IMAP-sähköpostin tarjoajista edellyttää, että määrität sähköpostitilin toimimaan Norton Safe Emailin kanssa.
Alla on sähköpostin tarjoajien sivuja, joiden avulla voit ottaa Norton Safe Emailin käyttöön.

Jos omaa sähköpostin tarjoajaa ei mainita alla, IMAP-käyttöönotto-ohjeiden pitäisi löytyä palveluntarjoajan tukisivuilta.
Sähköpostin tarjoaja Käyttöönotto Ohjeet
Comcast Sovelluskohtainen salasana Comcast ▸ How to Set Up Your Comcast Email Address with an Email Program
GMX Laita IMAP päälle GMX ▸ Activate or deactivate POP3 and IMAP
Mail.ru Sovelluskohtainen salasana Mail.ru ▸ IMAP, SMTP и POP3 Mail.ru
Seznam Sovelluskohtainen salasana Seznam ▸ IMAP, POP3, SMTP
Web.de Laita IMAP päälle Web.de ▸ Serverdaten für IMAP und SMTP
Yahoo Sovelluskohtainen salasana Yahoo ▸ Generate and manage third-party app passwords
Yandex Laita IMAP päälle Yandex ▸ Configuring desktop email clients

Sähköpostitilin poistaminen

Jos haluat, että Norton Safe Email lopettaa sähköpostitilin valvonnan:

1. Avaa Norton Security -hallintapaneeli ja valitse Norton Safe Email.

2. Napsauta Suojatut sähköpostitilit -kohdasta poistettavan sähköpostitilin kohdalta X-kuvaketta.

3. Napsauta Kyllä, poista.

Tarvitsetko lisää apua?

Norton Safe Email -tuotteen virheiden korjaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20231009180506417
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/07/2024