Maantieteellisen sijainnin vaihtaminen manuaalisesti Nortonin VPN:ssä

Oletusarvoisesti Nortonin VPN valitsee automaattisesti sopivimman alueellisen datakeskuksen sijaintisi perusteella. Voit muuttaa valittua aluetta manuaalisesti alueasetuksista.

Vaihda maantieteellinen alue manuaalisesti käyttöjärjestelmän mukaan seuraavasti:

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Avaa VPN-alue-ikkuna napauttamalla VPN-alue-ikkunan avattavaa luetteloa.

3. Valitse maantieteellinen sijainti VPN-alue-ikkunan luettelosta.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto Nopein sijainti -kohdan vierestä.

3. Valitse VPN-alue-ikkunan avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse VPN-alue.

2. Valitse VPN-alue-ikkunan avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Napsauta Secure VPN -näytön Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

5. Valitse VPN-sijainnin vaihtoikkunan avattavasta valikosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Avaa VPN-alue-ikkuna napauttamalla VPN-alue-ikkunan avattavaa luetteloa.

3. Valitse maantieteellinen sijainti VPN-alue-ikkunan luettelosta.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton-hallintapaneelin Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto Nopein sijainti -kohdan vierestä.

3. Valitse VPN-alue-ikkunan avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse VPN-alue.

2. Valitse VPN-alue-ikkunan avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Napsauta Secure VPN -näytön Yhteys-välilehdeltä Sijainnin vaihto.

5. Valitse VPN-sijainnin vaihtoikkunan avattavasta valikosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alaosassa näkyvää sijaintikuvaketta.

3. Valitse Alue-näytön luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta näytön alareunasta Yksityisyys.

3. Valitse Yksityisyys-näytöstä VPN.

4. Napauta avautuvaa luetteloa Yksityisyys-näytön Nopein sijainti -kohdan vierestä.

5. Valitse Nopein sijainti -näytön luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta avautuvaa luetteloa Norton Secure VPN -näytön Nopein sijainti -kohdan vierestä.

3. Valitse Nopein sijainti -näytön luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

iOS

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Tietoja.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta näytön alaosassa näkyvää sijaintikuvaketta.

3. Valitse Alue-näytön luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton 360 (versio 2.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360.

2. Napauta avautuvaa luetteloa Norton Secure VPN -näytön Nopein sijainti -kohdan vierestä.

3. Valitse Sijainnin vaihtaminen -näytön avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN.

2. Napauta avautuvaa luetteloa Norton Secure VPN -näytön Nopein sijainti -kohdan vierestä.

3. Valitse Sijainnin vaihtaminen -näytön avattavasta luettelosta haluamasi maantieteellinen alue.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122893