Automaattisen yhdistämisen määrittäminen Nortonin VPN-sovelluksessa

Nortonin VPN-sovelluksen Automaattinen yhdistäminen -ominaisuus laittaa VPN-yhteyden automaattisesti päälle, jos muodostat yhteyden suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon. Tämä tarjoaa lisäsuojaa ja auttaa estämään kyberrikollisia varastamasta henkilökohtaisia tietojasi.

Jos haluat käyttää Nortonin VPN-sovelluksen Automaattinen yhdistäminen -ominaisuutta, toimi tuotteesi mukaan seuraavasti:

Nortonin VPN-sovellus

1. Käynnistä Nortonin VPN-sovellus tietokoneella.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

• Android: Napauta VPN-asetukset-ikkunasta Automaattinen yhdistäminen.

• iOS: Napauta Yksityisyys-näytöstä Laita VPN päälle automaattisesti.

4. Laita Automaattinen yhdistäminen -ominaisuus päälle siirtämällä Automaattinen yhdistäminen -näytössä liukusäädintä.

5. Napsauta vahvistusikkunasta Salli.

6. Valitse Yhdistä automaattisesti VPN:ään, kun yhdistän seuraaviin: -kohdasta yksi seuraavista:

• Suojaamaton Wi-Fi-verkko

• Mikä tahansa Wi-Fi-verkko

• Mikä tahansa Wi-Fi- tai matkapuhelinverkko.

Norton 360

1. Käynnistä Norton 360 matkapuhelimessa.

2. Valitse Norton 360 -näytöstä Yksityisyys.

3. Valitse Yksityisyys-näytöstä VPN.

4. Toimi tuotteesi mukaan seuraavasti:

• Android: Napauta VPN-näytön oikeasta yläkulmasta Asetukset-kuvaketta ja napauta sitten Automaattinen yhdistäminen.

• iOS: Laita VPN:n automaattinen yhdistäminen päälle siirtämällä VPN-näytössä liukusäädintä.

5. Laita Automaattinen yhdistäminen -ominaisuus päälle siirtämällä Automaattinen yhdistäminen -näytössä liukusäädintä.

6. Napsauta vahvistusikkunasta Salli.

7. Valitse Yhdistä automaattisesti VPN:ään, kun yhdistän seuraaviin: -kohdasta yksi seuraavista:

• Suojaamaton Wi-Fi-verkko

• Mikä tahansa Wi-Fi-verkko

• Mikä tahansa Wi-Fi- tai matkapuhelinverkko.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122896
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS
Muokattu viimeksi: 16/07/2024