Pysäytyskytkimen laittaminen päälle katkaisemaan internet-yhteys, jos VPN-yhteys katkeaa

Pysäytyskytkin katkaisee koko internet-yhteyden, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä auttaa suojaamaan IP-osoitettasi, jonka avulla sijaintisi ja toimintasi verkossa voidaan tunnistaa, sekä muita henkilökohtaisia tietojasi siinä tapauksessa, että VPN-yhteys katkeaa.

Poista internet-yhteyden esto yhdistämällä VPN uudelleen tai poistamalla pysäytyskytkin käytöstä.

Ota pysäytyskytkin käyttöön laitteella noudattamalla seuraavia käyttöjärjestelmän mukaisia ohjeita:

Windows

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 6.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Valitse sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvake.

3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Yleistä-välilehdellä Pysäytyskytkin-kohdan vierestä.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Nortonin aloitussivun Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

3. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton 360 (versio 22.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-ikkunan Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Nortonin aloitussivun vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Siirrä Asetukset-näytöllä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-sovellus tietokoneella.

2. Napsauta Nortonin aloitussivun vasemman laidan Yleiskatsaus-kohdasta Asetukset.

3. Siirrä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Mac

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-tuote ja siirry Asetuksiin tai valitse valikosta Ohje > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 2.x ja aiemmat)

Mac OS 12 tai vanhemmat

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse näyttöön tulevan ponnahdusikkunan vasemmasta laidasta Verkko.

3. Valitse Verkko-ikkunan Muut palvelut -kohdasta Norton.

4. Ota Norton-ikkunassa ominaisuus käyttöön valitsemalla Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse Käytä.

Mac OS 13

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Järjestelmäasetukset-ikkunan vasemmasta laidasta VPN.

3. Napsauta Sample alt text -kuvaketta VPN-ikkunassa Norton-kohdan vierestä.

4. Ota ominaisuus käyttöön valitsemalla näyttöön tulevan ponnahdusikkunan oikeanpuoleisesta ruudusta Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse OK.

Norton Secure VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Nortonin aloitussivun Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

3. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton 360 (versio 8.8.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-ikkunan Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Nortonin aloitussivun vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -ikkunasta VPN-asetukset-välilehti.

5. Siirrä VPN-asetukset-välilehdellä liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Norton VPN (versio 24.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Nortonin VPN-sovellus tietokoneella.

2. Napsauta Nortonin aloitussivun vasemman laidan Yleiskatsaus-kohdasta Asetukset.

3. Siirrä Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdassa liukukytkintä valitaksesi asetuksen Käytä pysäytyskytkintä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Android

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja napauta Valikko-kuvake > Asetukset > Tietoja.

Valitse yksi seuraavista tuotteesi mukaan:

Norton Secure VPN (versio 3.x ja aiemmat)

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus.
  2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta laidasta ja valitse Asetukset.
  3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-sivun Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton 360 (versio 5.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta laidasta ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-näytöstä Yksityisyys.

4. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukukytkintä Yksityisyys-näytön Pysäytyskytkin-kohdan vierestä.

Norton VPN (versio 4.x ja uudemmat)

1. Käynnistä Norton VPN.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Laita Asetukset-näytön VPN-asetukset-kohdasta Pysäytyskytkin päälle liukukytkimellä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138204009
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows