IP-osoitteen palomuurisääntöjen määrittäminen Mac-tietokoneella

Voit määrittää verkkosijaintiasetukseen liittyvän IP-osoitteen palomuurisäännöt.

Näytä -ruudun Luottamusvyöhyke näyttää IP-osoitteet, joista tai joihin olet sallinut verkkosijainnin yhteydenmuodostusyritykset. Näytä -ruudun Estovyöhyke näyttää IP-osoitteet, joista tai joihin kohdistuvat verkkosijainnin yhteydenmuodostusyritykset olet estänyt.

IP-osoitteen palomuurisääntöjen määrittäminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse verkkosijainti Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikossa.

6. Valitse Näytä -valikosta Vyöhykkeet.

7. Valitse Lisää IP-osoite.

Voit määrittää IP-osoitteen käyttöasetukset myös käyttämällä Estovyöhyke - tai Luottamusvyöhyke -rivin vieressä olevaa + -merkkiä.

8. Muokkaa oletuskäyttöasetusta Muokkaa osoitetta -ikkunassa. Vaihtoehdot ovat:

Salli

Voit sallia yhteydet verkon muista tietokoneista tai verkon muihin tietokoneisiin.

Estä

Voit estää yhteydet tietokoneeseen tai tietokoneesta, jonka IP-osoitteen olet määrittänyt.

9. Valitse osoitevalikosta asetus ja määritä tietokoneiden IP-osoitteet, joille haluat käyttöasetusten pätevän. Vaihtoehdot ovat:

Kaikki nykyiseen verkkoon yhdistetyt tietokoneet

Voit sallia tai estää verkon muiden tietokoneiden saapuvat tai lähtevät yhteydet.

Yksittäinen tietokone

Voit sallia tai estää yhteydet tietokoneeseen tai tietokoneesta, jonka IP-osoitteen olet määrittänyt.

Kaikki IP-osoitteet, joiden alussa on

Voit sallia tai estää yhteydet tietokoneeseen tai tietokoneesta, jonka perusosoitteen olet määrittänyt.

Kaikki verkon IP-osoitteet

Voit sallia tai estää kaikkien paikallisverkon tietokoneiden saapuvat tai lähtevät yhteydet.

10. Määritä Norton-tuote tallentamaan yhteydenmuodostusyritykset ja antamaan niistä hälytys valitsemalla Kirjaamis- ja ilmoitusasetukset.

11. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v56197815