Ilmoitus tuen päättymisestä Nortonin sovelluksille Android 8.x- ja Android 9.x -käyttöjärjestelmissä

Tulevien kuukausien aikana seuraavat Nortonin sovellukset eivät saa enää tuote-, palvelu- tai suojauspäivityksiä laitteilla, joiden käyttöjärjestelmäversio on Android 8.x tai 9.x:

• Norton 360 -sovellus tai Norton Mobile Security
  • Norton Secure VPN
  • Norton Clean
  • Norton Family

Voit jatkaa Norton-sovellusten käyttämistä laitteella, jossa on Android 8.x tai 9.x. Et kuitenkaan voi päivittää Norton-sovelluksia uudempiin versioihin, jotka sisältävät tuote- ja palvelupäivityksiä ja korjauksia suojaukseen.

Parhaan tuote- ja palvelukokemuksen saamiseksi suosittelemme Android-käyttöjärjestelmän päivittämistä versioon 10.x tai sitä uudempaan. Android 10.x -käyttöjärjestelmä ja sitä uudemmat versiot tarjoavat järjestelmäpäivityksiä, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, palveluita ja suojausta tulevissa versioissa.

Löydä ja päivitä Android-laitteelle uusin käyttöjärjestelmäversio seuraavasti:

Seuraavat ohjeet voivat vaihdella laitteesi ja laitteen valmistajan mukaan. Lisätietoja on laitteen ohjeissa.

Android-käyttöjärjestelmäversion selvittäminen

1. Siirry asetuksiin napauttamalla aloitusnäytössä Asetukset-kuvaketta.

2. Napauta Tietoja puhelimesta tai Tietoja laitteesta.

3. Voit selvittää laitteellesi asennetun Android-version napauttamalla kohdasta Android-versio.

Android-version päivittäminen

1. Siirry asetuksiin napauttamalla aloitusnäytössä Asetukset-kuvaketta.

2. Napauta Järjestelmä ja napauta sitten Ohjelmistopäivitys.

3. Jos laitteellesi on saatavilla Android-päivitys, lataa ja asenna päivitys valitsemalla Asenna .

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138227950
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 16/09/2024