Ristiriitoja aiheuttavien sovellusten asennusten poistaminen tietokoneelta ennen Nortonin VPN:n asentamista

Nortonin VPN:n asentaminen ei ehkä onnistu, jos järjestelmässä on ristiriitoja aiheuttavia sovelluksia. Jotta voit jatkaa Nortonin VPN:n asentamista, sinun on poistettava ristiriitoja aiheuttavat sovellukset järjestelmästä.

Järjestelmä näyttää Poista ristiriitoja aiheuttavat sovellukset -ikkunan, kun yrität asentaa Nortonin VPN:n ja tietokoneella on sovellus, joka ei ole yhteensopiva Nortonin VPN:n kanssa.

Ristiriitoja aiheuttavien sovellusten poistaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Napsauta Poista ristiriitoja aiheuttavat sovellukset -ikkunassa ristiriitoja aiheuttavan sovelluksen vierestä Poista asennus.

2. Valitse Poista tai muuta ohjelmaa -ikkunasta sovellus, jonka asennus on poistettava.

3. Valitse Poista asennus.

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Kyllä.

4. Sovelluksen asennus poistetaan tietokoneelta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2024052320293829
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows
Muokattu viimeksi: 09/07/2024