Nortonin VPN:n laittaminen päälle automaattisesti Windows- ja Mac-laitteella

Nortonin VPN-sovelluksen Laita VPN päälle automaattisesti -ominaisuus suojaa dataasi, kun muodostat yhteyden julkisten verkkojen kautta. Se myös piilottaa oikean identiteettisi ja pitää P2P-tiedostojenjaon käyttösi yksityisenä.

Jos haluat käyttää Laita VPN päälle automaattisesti -ominaisuutta, toimi käyttöjärjestelmäsi mukaan seuraavasti:

Windows

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Jos haluat tietää Norton-tuotteen versionumeron, käynnistä Norton-sovellus ja siirry Asetuksiin.

Nortonin VPN-sovellus

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Toimi tuotteesi mukaan seuraavasti:

• Norton Secure VPN (versio 24.x ja sitä uudemmat): Valitse Norton-hallintapaneelin Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

• Nortonin VPN (versio 24.x ja sitä uudemmat): Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset ja napsauta VPN-asetukset-välilehteä.

3. Valitse VPN-asetukset -välilehden Laita VPN päälle automaattisesti -kohdasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Aina: VPN menee päälle automaattisesti verkkoyhteyttä muodostettaessa.
    • Mukautettu: VPN menee päälle valitsemiesi asetusten mukaan.
  4. Valitse VPN:n automaattinen käyttö seuraavissa tilanteissa liukukytkimen avulla, kun käytät Mukautettu-vaihtoehtoa.

• Julkisia verkkoja käytettäessä

Luettelo aiemmin käytetyistä verkoista on saatavilla määritetyille profiileille. Näet profiilit napsauttamalla hammasrataskuvaketta Kun käytät julkisia verkkoja -vaihtoehdon vieressä.

• Vertaisverkkoon yhdistettäessä

Norton 360

1. Käynnistä Norton 360 tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Valitse Asetukset-välilehden Laita VPN päälle automaattisesti -kohdasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Aina: VPN menee päälle automaattisesti verkkoyhteyttä muodostettaessa.
    • Mukautettu: VPN menee päälle valitsemiesi asetusten mukaan.
  6. Valitse VPN:n automaattinen käyttö seuraavissa tilanteissa liukukytkimen avulla, kun käytät Mukautettu-vaihtoehtoa.

• Julkisia verkkoja käytettäessä

Luettelo aiemmin käytetyistä verkoista on saatavilla määritetyille profiileille. Näet profiilit napsauttamalla hammasrataskuvaketta Kun käytät julkisia verkkoja -vaihtoehdon vieressä.

• Vertaisverkkoon yhdistettäessä

Mac

Toimi tuotteesi mukaan seuraavasti:

Nortonin VPN-sovellus

1. Käynnistä Nortonin VPN tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Asetukset ja napsauta VPN-asetukset-välilehteä.

3. Valitse VPN-asetukset-välilehden Laita VPN päälle automaattisesti -kohdasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Kun muodostetaan yhteys julkiseen tai vaarantuneeseen verkkoon
    • Kun muodostetaan yhteys internetiin
    • Ei, laitan sen päälle automaattisesti
  4. Valitse VPN:n automaattinen käyttö seuraavissa tilanteissa liukukytkimen avulla, kun käytät Mukautettu-vaihtoehtoa.

• Julkisia verkkoja käytettäessä

Luettelo aiemmin käytetyistä verkoista on saatavilla määritetyille profiileille. Näet profiilit napsauttamalla hammasrataskuvaketta Kun käytät julkisia verkkoja -vaihtoehdon vieressä.

• Vertaisverkkoon yhdistettäessä

Norton 360

1. Käynnistä Norton 360 tietokoneella.

2. Valitse Norton-hallintapaneelin vasemmasta laidasta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-ikkunan Secure VPN -kohdasta Avaa.

4. Valitse Secure VPN -näytöstä Asetukset-välilehti.

5. Valitse Asetukset-välilehden Laita VPN päälle automaattisesti -kohdasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Kun muodostetaan yhteys julkiseen tai vaarantuneeseen verkkoon
    • Kun muodostetaan yhteys internetiin
    • Ei, laitan sen päälle automaattisesti

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20240705123750739