Sen ongelman korjaaminen, että Nortonin VPN ei asennu tietokoneelle

Nortonin VPN-sovelluksen asentamisessa voi olla ongelmia, jos olet jo ostanut Norton 360 -sovelluksen ja asentanut sen tietokoneellesi. Ongelman korjaaminen:

Vaihe 1: Ristiriitoja aiheuttavien sovellusten asennusten poistaminen

Järjestelmä näyttää Poista ristiriitoja aiheuttavat sovellukset -ikkunan, kun yrität asentaa Nortonin VPN:n ja tietokoneella on sovellus, joka ei ole yhteensopiva VPN-tuotteen kanssa.

Ristiriitoja aiheuttavien sovellusten poistaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Napsauta Poista ristiriitoja aiheuttavat sovellukset -ikkunassa ristiriitoja aiheuttavan sovelluksen vierestä Poista asennus.

2. Valitse Poista tai muuta ohjelmaa -ikkunasta sovellus, jonka asennus on poistettava.

3. Valitse Poista asennus.

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Kyllä.

4. Sovelluksen asennus poistetaan tietokoneelta.

Vaihe 2: VPN-tuotteen lataaminen

Lataa Nortonin VPN-tuote Oma Norton -portaalista.

Vaihe 3: Yhteydenotto Nortonin asiakas- ja -tukipalveluun

Ota yhteyttä Nortonin asiakas- ja -tukipalveluun ostamiesi tilausten yhdistämiseksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20240523203204438
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows
Muokattu viimeksi: 27/08/2024