Dark Web Monitoring instellen in met de Norton UWP-app

Met Dark Web Monitoring, houden we toezicht op het gebruik van uw persoonlijke gegevens op moeilijk te vinden websites en forums op het dark web. Wanneer we uw informatie op het dark web vinden, stellen we u hiervan op de hoogte. Meer informatie over Dark Web Monitoring.

De functie Dark Web Monitoring is niet beschikbaar in Norton Security On-the-Go1.

Als u een proefversie van Norton Security Protection heeft, moet u een Norton-account maken om deze functie te gebruiken.

1Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Aanvullende informatie toevoegen voor Dark Web Monitoring

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Dark Web Monitoring op Configureren.

3. U wordt omgeleid naar uw Norton-account. Voer uw accountgegevens in als u wordt gevraagd om u aan te melden.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gewenste informatie voor Dark Web Monitoring toe te voegen.

Meldingen van Dark Web Monitoring weergeven

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Dark Web Monitoring op Waarschuwingen weergeven.

U kunt de meldingen van Dark Web Monitoring bekijken op de webpagina die wordt geopend.