Hardwarestuurprogramma's naar de nieuwste versie bijwerken met Norton Driver Updater

Gebruik de instructies in dit artikel om uw computer met behulp van Norton Driver Updater te scannen op verouderde stuurprogramma's en deze bij te werken naar de nieuwste beschikbare versie.

Uw computer moet met internet zijn verbonden om uw stuurprogramma's te updaten met Norton Driver Updater.

Norton Driver Updater scant uw computer standaard snel na de installatie om de verouderde stuurprogramma's te identificeren. U kunt echter de onderstaande instructies volgen om handmatig een scan uit te voeren om de verouderde stuurprogramma's te vinden en bij te werken.

1. Open Norton Driver Updater.

2. Klik in het venster Norton Driver Updater op Stuurprogramma's scannen of Opnieuw scannen.

3. Wacht tot Norton Driver Updater de scan heeft voltooid.

Nadat de scan is voltooid, geeft Norton Driver Updater alle stuurprogramma's en hun status weer.

• Verouderd: geeft de verouderde stuurprogramma's weer.

• Bijgewerkt: geeft de stuurprogramma's weer die de nieuwste versie hebben.

• Genegeerd en overgeslagen: geeft de stuurprogramma's weer die u van scannen of bijwerken door Norton Driver Updater hebt uitgesloten. Als u een overgeslagen of genegeerd stuurprogramma wilt bijwerken, selecteert u het stuurprogramma en klikt u op Niet meer negeren of Niet meer overslaan.

Voor elk stuurprogramma kunt u het nieuwste versienummer en de datum van uitgifte bekijken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Alles bijwerken om alle weergegeven verouderde stuurprogramma's bij te werken.

• Selecteer de gewenste stuurprogramma's in de lijst en klik op Selectie bijwerken om specifieke stuurprogramma's bij te werken.

• Klik op het pijltje (>) naast het verouderde stuurprogramma om de details te controleren en klik dan op Bijwerken om elk verouderd stuurprogramma afzonderlijk bij te werken.

5. Wacht tot Norton Driver Updater uw stuurprogramma's heeft bijgewerkt. Dit kan enige tijd duren.

Belangrijk: uw computer niet uitschakelen of de internetverbinding onderbreken terwijl Norton Driver Updater uw stuurprogramma's bijwerkt.

Voor sommige stuurprogramma's moet u het systeem opnieuw opstarten om de update te voltooien. Klik op Opnieuw opstarten als u daarom wordt gevraagd.

6. Klik op Gereed wanneer alle stuurprogramma's zijn bijgewerkt.

In sommige gevallen kan Norton Driver Updater een stuurprogramma niet bijwerken. Wacht in dat geval enige tijd voordat u het verouderde stuurprogramma opnieuw probeert bij te werken. U kunt op Doorgaan klikken en het bijwerken van de resterende, verouderde stuurprogramma's voltooien of op Sluiten klikken als er geen verouderde stuurprogramma's zijn om bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230522171259324