Configureer de instellingen voor internettoegang voor programma's in Slimme firewall.

U kunt een programma aan Programmabeheer toevoegen om internettoegang te regelen. Wanneer u het programma toevoegt, kunt u in Programmaregels de toegangsinstellingen configureren. U kunt aangepaste regels toestaan, blokkeren of maken die specifiek zijn voor het programma dat u toevoegt.

Handmatig geconfigureerde Firewallinstellingen voor programma's heffen alle instellingen op die door Automatisch programmabeheer worden geconfigureerd. We raden u echter aan de instellingen te behouden die Automatisch programmabeheer maakt wanneer u uw programma's uitvoert.

Instellingen voor internettoegang voor een programma configureren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Programmabeheer op Toevoegen.

5. In het venster Programma selecteren gaat u naar het uitvoerbare bestand voor het programma dat u wilt toevoegen.

6. Klik op Openen.

7. Analyseer de reputatiegegevens van het programma in het venster Beveiligingswaarschuwing.

De reputatiegegevens en aanbevolen toegangsinstelling worden door Norton opgehaald en weergegeven.

8. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Opties het gewenste toegangsniveau voor dit programma.

U kunt kiezen uit:

Altijd toestaan

Alle toegangspogingen van dit programma worden toegestaan.

Altijd blokkeren

Alle toegangspogingen van dit programma worden geblokkeerd.

Handmatig configureren

Maak de regels waarmee wordt bepaald hoe dit programma toegang tot internet krijgt.

U kunt de volgende criteria voor een regel instellen:

• Actie

• Verbindingen

• Computers

• Communicatie

• Geavanceerd

• Beschrijving

Als u deze optie selecteert, moet u de instructies van de opgeroepen wizard volgen om de regel te configureren.

9. Klik op OK.

Video: De internetverbinding voor een toepassing blokkeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028102