Uw Norton VPN-product downloaden en installeren

U kunt het Norton VPN-product vanuit uw Norton-account downloaden en op uw Mac- of Windows-computer installeren. Bij gebruik van een Android- of iOS-apparaat gaat u naar de Play Store of App Store om de app te downloaden.

Kies afhankelijk van het besturingssysteem een van de volgende opties:

Ik heb een Windows- of Mac-apparaat

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder de naam van het VPN-product op Downloaden.

3. Open het gedownloade bestand en voer een van de volgende handelingen uit:

• Windows: volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien

• Mac: sleep het productpictogram naar de map Programma's

4. Start de VPN-app.

Voor Mac moet u het beheerderswachtwoord opgeven wanneer u het VPN-product start.

5. Meld u aan bij het VPN-product met uw Norton-account.

6. Klik in het venster Mijn Norton naast de productnaam op Inschakelen.

7. Zet in het venster dat verschijnt de VPN-schakelaar op AAN.

Ik heb een Android- of iOS-apparaat

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Ga op Android naar Play Store.

• Tik in iOS op het pictogram App Store op uw startscherm.

2. Typ de naam van het Norton VPN-product in het zoekvak en selecteer de app in de resultaten.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in Android op het scherm met toepassingsdetails op Installeren en tik op Accepteren en downloaden.

• Tik in iOS op HAAL OP en tik vervolgens op Installeer.

4. Als u de pop-up Wil VPN-configuraties toevoegen ziet, klikt u op Sta toe.

5. Open de app en tik op Ik heb al een abonnement.

Tik in de pop-up Heeft u een Norton-account? op Ja.

6. Voer de aanmeldingsgegevens in en meld u aan bij uw account.

7. Tik in de VPN-app op VPN inschakelen om uw VPN-product te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122884
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 08/07/2024