Kill Switch inschakelen om uw internetverbinding te blokkeren als de VPN-verbinding wordt verbroken

Kill Switch blokkeert of beëindigt uw internetverbinding wanneer de verbinding met het VPN wordt verbroken. Dit helpt de privacy van uw IP-adres (belangrijk voor het identificeren van uw locatie en online activiteiten) en andere persoonlijke gegevens te behouden wanneer de VPN-verbinding wegvalt.

Om de blokkering van uw internetverbinding op te heffen, maakt u opnieuw verbinding met uw VPN of schakelt u Kill Switch uit.

Kies afhankelijk van het besturingssysteem een van de volgende opties om Kill Switch op het apparaat in te schakelen:

Windows

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan uw Norton-product en ga naar Instellingen of ga naar Help > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 6.x en lager)

1. Start de Norton Secure VPN-app op Windows.

2. Klik op het pictogram Instellingen bovenaan de app.

3. Verschuif op het tabblad Algemeen de regelaar naast Kill Switch om de functie in te schakelen.

Norton Secure VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Ga op de startpagina van Norton naar Overzicht en klik op het tabblad VPN-voorkeuren.

3. Verplaats de schuifregelaar op het tabblad VPN-voorkeuren om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Norton 360 (versie 22.x en lager)

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Als u het venster Mijn Norton ziet, selecteert u naast Secure VPN in het keuzemenu de optie Instellingen.

2. Verplaats in het venster Instellingen naast Kill Switch de schuifregelaar om de functie in te schakelen.

Norton 360 (versie 24.x en hoger)

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik op de Norton-startpagina op Privacy aan de linkerkant van de pagina.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad Instellingen.

5. Verplaats de schuifregelaar in het venster Instellingen om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Norton VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open de Norton VPN-app op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-startpagina onder Overzicht op Instellingen aan de linkerkant van het venster.

3. Verplaats de schuifregelaar in het venster Instellingen onder VPN-voorkeuren om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Mac

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan uw Norton-product en ga naar Instellingen of ga naar Help > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 2.x en lager)

Mac OS 12 of lager

1. Klik in het Mac-startscherm op het Apple-menu en vervolgens op Systeeminstellingen.

2. Klik in het pop-upvenster dat verschijnt op Netwerk aan de linkerkant van het scherm.

3. Klik in het venster Netwerk onder Andere services op Norton.

4. Verander in het Norton-venster de instelling voor Verbinden op verzoek om de functie in te schakelen.

5. Klik op Toepassen.

Mac OS 13

1. Klik in het Mac-startscherm op het Apple-menu en vervolgens op Systeeminstellingen.

2. Klik in het venster Systeeminstellingen op VPN links in het scherm.

3. Klik in het venster VPN naast Norton op het pictogram Sample alt text.

4. Verander rechts in het pop-upvenster dat verschijnt de instelling voor Verbinden op verzoek om de functie in te schakelen.

5. Klik op OK.

Norton Secure VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Ga op de startpagina van Norton naar Overzicht en klik op het tabblad VPN-voorkeuren.

3. Verplaats de schuifregelaar op het tabblad VPN-voorkeuren om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Norton 360 (versie 8.8.x en lager)

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Als u het venster Mijn Norton ziet, selecteert u naast Secure VPN in het keuzemenu de optie Instellingen.

2. Verplaats in het venster Instellingen naast Kill Switch de schuifregelaar om de functie in te schakelen.

Norton 360 (versie 24.x en hoger)

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik op de Norton-startpagina op Privacy aan de linkerkant van het scherm.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad VPN-voorkeuren.

5. Verplaats de schuifregelaar op het tabblad VPN-voorkeuren om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Norton VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open de Norton VPN-app op uw bureaublad.

2. Klik op de Norton-startpagina onder Overzicht op Instellingen aan de linkerkant van het venster.

3. Verplaats de schuifregelaar in het venster Instellingen onder VPN-voorkeuren om Kill Switch gebruiken als VPN-verbinding wordt verbroken in te schakelen.

Android

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan de Norton-app en tik op het Menu-pictogram > Instellingen > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 3.x en lager)

1. Open de Norton Secure VPN-app.
  2. Tik op het Menu-pictogram aan de linkerkant van het scherm en tik op Instellingen.
  3. Verplaats de schuifregelaar op de pagina Instellingen naast Kill Switch om de functie in te schakelen.

Norton 360 (versie 5.x en hoger)

1. Start de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op het Menu-pictogram aan de linkerkant van het scherm en tik op Instellingen.
  3. Tik in het scherm Instellingen op Privacy.

4. Verplaats de schuifregelaar in het scherm Privacy naast Kill Switch om de functie in of uit te schakelen.

Norton VPN (versie 4.x en hoger)

1. Start Norton VPN.

2. Tik rechtsboven op het scherm op het pictogram Instellingen.

3. Verplaats de schuifregelaar in het scherm Instellingen onder VPN-voorkeuren om Kill Switch in te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138204009
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows
Laatste wijziging: 16/07/2024