Ik kan Norton VPN niet op mijn computer installeren. Hoe los ik dit op?

U kunt problemen ondervinden bij het installeren van uw Norton VPN-app als u al een Norton 360-app heeft aangeschaft en op uw computer heeft geïnstalleerd. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

Stap 1: verwijder conflicterende apps

U ziet een venster Conflicterende apps verwijderen in uw systeem wanneer u Norton VPN probeert te installeren en als er apps op uw computer staan die niet compatibel zijn met het VPN-product.

Volg deze stappen om conflicterende toepassingen van uw systeem te verwijderen:

1. Klik in het venster Conflicterende apps verwijderen op Verwijderen naast de conflicterende app.

2. Selecteer in het venster Een programma verwijderen of wijzigen de toepassing die moet worden verwijderd.

3. Klik op Verwijderen.

Als Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.

4. De toepassing wordt van uw computer verwijderd.

Stap 2: download uw VPN-product

Download uw Norton VPN-product via de portal Mijn Norton.

Stap 3: neem contact op met de Klantenservice en ondersteuning van Norton

Neem contact op met de Klantenservice en ondersteuning van Norton om uw aangeschafte abonnementen samen te voegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20240523203204438
Besturingssysteem: Mac;Windows
Laatste wijziging: 27/08/2024