Probleem met het openen van Norton Secure VPN bij Windows verhelpen

Als u Norton Secure VPN niet kunt openen via het bureaubladpictogram of het Start-menu, kunt u het openen vanuit de systeembalk of het meldingsgebied. Dubbelklik in de rechterbenedenhoek van het scherm op het pictogram van Norton Secure VPN om het te openen. Als u het pictogram van Norton Secure VPN niet kunt vinden in de systeembalk of het meldingsgebied, klikt u op het pijltje-omhoog op de taakbalk om de verborgen pictogrammen weer te geven en controleert u of u het kunt vinden.

Als u Windows 10 heeft en de tabletmodus actief is, moet u eerst overschakelen naar de bureaubladmodus. Klik op het pictogram Onderhoudscentrum in het meldingsgebied of de systeembalk en klik vervolgens op Bureaubladmodus.

Als u Norton Secure VPN nog steeds niet kunt starten, probeert u het probleem op te lossen door uw computer opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u Norton Secure VPN om het vervolgens opnieuw te installeren.

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle geopende programma's.

2. Start de computer opnieuw op.

Als het probleem aanhoudt, verwijdert u Norton Secure VPN om het vervolgens opnieuw te installeren.

Norton Secure VPN verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  3. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Volg de instructies op het scherm om Norton Secure VPN te verwijderen.

Norton Secure VPN opnieuw installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik in de portal Mijn Norton onder Secure VPN op Downloaden.

3. Klik op Akkoord en downloaden en sla het installatieprogramma op.

4. Dubbelklik op het installatiebestand dat u heeft gedownload.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124958209